След сблъсъка / After We Collided (2020)

След сблъсъка / After We Collided (2020)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.8 (241 votes)

Харесвате ли филма?

Новият американски филм "След сблъсъка" (AfterWeCollided) е базиран на втория роман на писателката Анна Тод. Книгата е озаглавена „След сблъсъка“ и филмът носи същото заглавие. Тук следва да отбележим, че авторката на поредицата от книги е и сценаристът и продуцент на новата кинолента.
Филмът "След сблъсъка" е продължение на историята за голямата, страстна любов на главната героиня Тес. Младото момиче забравя за всичко и се интересува само от своя любим Хардин.
Срещата на Тес с Хардин разделя живота й на преди и след срещата им. Двамата са млади и много различни един от друг, но от страстта им буквално хвърчат искри. В един момент момичето разбира за миналото на Хардин и за действията му в началото на връзката им. Тя осъзнава колко жесток може да бъде нейният любим и сега светът й е напълно сгромолясан. Теса знае, че Хардин няма какво да губи освен нея, но тя може да загуби всичко – колежа, приятелите, семейството, дома си и стар познат, който я обожава.
А съвсем до скоро всичко изглеждаше така сякаш двамата ще успеят да изгладят поредния конфликт по между си.
Все повече Теса си задава въпроса дали Хардин наистина е онова грижовно и вглъбено момче, което тя обиква, или през цялото време е криел своята същност? Може би той е абсолютно непознат за нея човек?
Главната героиня прави опити да забрави любимия си, но все не успява защото ярките спомени за страстните им мигове са все още прекалено силни и разтърсващи.
В живота на момичето присъства и друго момче, което наистина я обича и е готов да сложи целия свят в краката й. Но чувствата на Тес са при любимия й. Тя е наясно, че трябва да продължи без Хардин, в противен случай може да загуби дори обещаваща нова кариера.
Същевременно Хардин осъзнава огромната си грешка. Ще се откаже ли от любимата си без борба? Ще се промени ли заради любимото си момиче? Предстои да разберем.
Във филмът "След сблъсъка" / After We Collided (2020) в ролите на главните герои ще видим Хироу Файнс Тифин и красивата Джоузефин Лангфорд.