Скуби-Ду! / Scoob! (2020)

Скуби-Ду Scoob 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.6 (16 votes)

Харесвате ли филма?

Преди много години едно самотно момче на име Шаги си намери говорещо кученце на име Скуби-Ду. От тогава двамата са неразделни и най-добри приятели в живота. След много години тези двамата заедно с приятели откриват детективско бюро "Корпорация: Тайна", на което предстои най-голямото и най-важно разследване. Настана време да се разбере истината за произхода на кучето Скуби и да се изясни, дали истинското приятелство има някакви граници.
Най-чаровният и "нестандартен" немски дог, който обожава да си похапва и да се гушка в своя стопанин се завърна на екран в нова анимационна комедия "Скуби-Ду!" (Scoob! 2020). Историята на добре познатите ни персонажи е подходяща не само за малки, но и за вече пораснали деца – за зялото семейство!
Анимацията "Скуби-Ду!" (Scoob! 2020) е създадена на базата на световно известния анимационен сериал. Режисьорът на "Скуби-Ду!" е Тони Червоне, а сценарият е на Мат Либерман.
И така, да се върнем към историята на двамата главни герои. Преди години Шаги е малко самотно момче, чийто живот е много скучен и безрадостен. Но когато среща малкото кученце Скуби, Шаги се сдобива с истински най-добър приятел. В порив на вдъхновение Шаги измисля това весело име на своето кученце – Скуби-Ду!
След време тази неразделна двойка се сдобива с още трима добри приятели: красавицата Дафни Блейк, която винаги държи да изглежда добре, красавецът Фред или още наричан Фредерик Джоунс – лидерът на групата, вманиачен да поставя капани за злодеи и най-малката, но пък най-умната в цялата тази весела компания – Велма Динкли, която с право е наричана мозъкът на групата.
Всичките взети заедно отворят детективското бюро и започват да разобличават "свръхестественото" зло. А офисът им е фургон. След години обаче в отбора на тези петимата се задават големи промени.
Чувствайки се безполезни, Шаги и Скуби в един момент се отделят от приятелите си. Но известен факт е, че останат ли тези двамата без надзор, започва да се случва нещо невъобразимото: атакуват ги зли роботи, появяват се супергерои и суперзлодеи, та дори и чудовища от древногръцките митове. И в центъра на всичкото това е Скуби Ду с неговата огромна тайна, за която дори самият той не подозира...
Ще издържи ли приятелството на многобройните изпитания? Предстои да разберем гледайки анимацията "Скуби-Ду!" (Scoob! 2020).