Ненормален / Unhinged (2020)

Ненормален / Unhinged 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.8 (13 votes)

Харесвате ли филма?

Сюжетът на филмът Ненормален (Unhinged 2020) се върти около последствията от случка в задръстване на пътя. Една сутрин Рейчъл (Карън Писториус) пътува със сина си Кайл (Габриел Бейтман) и бърза за работа. Тя както винаги закъснява, а на всичкото отгоре трябва да остави Кайл в училище. Но на един от светофарите се озовава в голямо задръстване, а когато светва зелено, пикапът пред нея не помръдва. Рейчъл започва продължително да натиска клаксона на автомобила си, защото много бърза и няма никакво време да чака повече. Това обаче не се харесва на мъжа в зеления пикап Том Купър (Ръсел Кроу), който е потънал в мисли и преживявания поради лична драма. Мъжът явно е в лошо настроение и изглежда така, сякаш се намира в друг свят.
Рейчъл изпреварва пикапа, извършвайки забранени маневри и продължава по пътя. Това обаче също не се харесва на мъжа и той тръгва след нея. Том настига автомобила на Рейчъл и учтиво я моли да му се извини, като добавя че преживява тежък период в живота си и се извинява за това. Жената е толкова изнервена от бързането, че му отговаря крещейки грубо. Тя няма никакво намерение да се извинява, защото е напълно убедена в правотата си. Това поставя началото на един истински кошмар за главната героиня и нейното семейство.
Ядосан от отношението Том, който се оказва открит психопат започва жесток лов на тази, която го е обидила. Мъжът сваля номерата от пикапа си, краде мобилния телефон на Рейчъл и започва да я преследва с цел да даде урок и накаже. Пребива съпруга й Анди и блъска едно момче на една бензиностанция. Как ще завърши кошмарът на Рейчъл? Предстои да разберем гледайки филмът Ненормален / Unhinged (2020).
Ненормален (Unhinged 2020) е един от най-нашумелите филми за 2020 година. Режисьор на филма е Дерик Борте, а сценарият е дело на Карл Елсуърт. Ролите изпълняват актьорите Ръсел Кроу, новозеландската актриса Карън Писториус, а също Джими Симпсън, Майкъл Пападжон, Габриел Бейтман и други. Носителят на "Оскар" Ръсел Кроу отново покорява с блестящата си актьорска игра. Този път образът, в който се превъплъщава легендарният актьор е доста изненадващ – Кроу играе убиец психопат.