Космически забивки: Нови легенди / Space Jam: A New Legacy (2021)

Космически забивки: Нови легенди / Space Jam: A New Legacy 2021

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.8 (35 votes)

Харесвате ли филма?

Във филма "Космически забивки: Нови легенди" (Space Jam: A New Legacy 2021) баскетболната звезда Леброн Джеймс и неговият малък син Брони, който мечтае да стане разработчик на видеоигри, се озовават в капана на виртуалното пространство поради измамен алгоритъм, наречен Al-G Rhythm. За да се завърнат вкъщи заедно живи и здрави, Леброн трябва да спаси Бъгс Бъни, Дафи Дък, Порки Пиг, Лола Бъни и цялата банда недисциплинирани герои от Looney Tunes. Това ще стане ако той ги доведе до победа в мач срещу цифровите версии на най-големите баскетболни звезди. Така ще видим и няколко от големите звезди на NBA.

Историята във филма "Космически забивки: Нови легенди" започва така: Зли извънземни нашественици, обсебени от постоянната идея за завладяване на Вселената, отново се отправят към Земята. На злодеите не им дава мира популярността на анимационните герои от Looney Tunes и Warner Brothers.

Водачът на нарисуваните герои е неуморният заек Бъгс Бъни, който разбира се, не иска извънземните да победят и изтласкат отбора на неговите приятели, сред които включително са: Тасманийския дявол, Дафи Дък, Силвестър, Туити и други. След като поема ролята на преговарящ заекът предлага на извънземните да разрешат конфликта в баскетболен мач. Така те решават, че който спечели играта, той ще получи не само планетата Земя, но и звездна популярност в качество на актьор от Warner Brothers. Единствената спънка са героите от Looney Tunes, които хич не стават за баскетболисти. Но най-неочаквано на помощ идва най-добрият играч от NBA Леброн Джеймс, чийто син е изчезнал някъде, а известният баскетболист е сигурен, че в това са замесени извънземните. И тук започва най-интересното. Гледайте!

"Космически забивки: Нови легенди" (Space Jam: A New Legacy 2021) е супер забавна анимация на режисьора Малкълм Д. Лий, която е продължение на "Космически забивки" от 1996 година. Сценаристите са Джъстин Лин, Андрю Додж и Алфредо Ботело. Във филма участват Дон Чийдъл, Соник Мартин-Грийн, Крис Пол, Деймиън Лилард, Клей Томпсън, Ндека Огуимике, Даяна Таураси, Антъни Дейвис и не на последно място известният баскетболист Леброн Джеймс, който безспорно е голямата звезда в "Космически забивки: Нови легенди", поел щафетата от легендарния Майкъл Джордан, участвал в първия филм.