Галерия на разбитите сърца / The Broken Hearts Gallery (2020)

Галерия на разбитите сърца / The Broken Hearts Gallery (2020)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.1 (25 votes)

Харесвате ли филма?

"Галерия на разбитите сърца" (The Broken Hearts Gallery 2020) е романтична комедия от 2020 година.
В центъра на сюжета е необикновената история на младо и мило момиче Люси (Джералдин Висванатан). Главната героиня работи в една от художествените галерии на града. Животът й в Ню Йорк се развива успешно и я устройва напълно. Но всичко се променя в определен момент. Един ден нейният любим решава да се раздели с нея. Неприятната новина се стоварва върху Люси като гръм от ясно небе и това я довежда до отчаяние. Тя трудно забравя минали връзки, затова винаги оставя за себе си различни сувенири за спомен.
Един ден тя съвсем случайно се запознава с Ник, който се опитва да й помогне да преодолее депресията от раздялата. Той й предлага да организира уникален проект с наименование "Галерия на разбитите сърца". Става дума за открито пространство, където всеки желаещ може да остави предмети, свързани с неуспешни връзки.
Същевременно Люси не е превъзмогнала болката си и все още изпитва много неприятни усещания. Тя не може да забрави напълно чувствата си към бившия любим. Въпреки това момичето решава да осъществи невероятната идея на Ник. Така тя отваря "Галерия на разбитите сърца", в която ще се съхраняват различни сувенири и вещи, останали за спомен от неуспешни връзки на различни хора. Пространството започва да се пълни с необичайни експонати, които напомнят за прекратени връзки, но и същевременно носят топли и приятни спомени на техните собственици. Всеки посетител на галерията се потапя в невероятната атмосфера на миналото и се връща към приятни спомени за свои минали връзки и бившите им партньори.
Раздялата на Люси сериозно променя живота й. Тя преосмисля много неща и поставя нови приоритети. Сега обаче главната героиня желае и е готова да подарява на хората радост и красиви моменти на щастие. Как обаче околните ще възприемат странната идея на Люси? Ще успее ли главната героиня да постигне зашеметяващ успех в начинанието си? Предстои да разберем от филма "Галерия на разбитите сърца" (The Broken Hearts Gallery 2020).
Филмът е режисиран от Натали Крински, а изпълнителният продуцент на кинолентата е известната певица и актриса Селена Гомес. Във филма участват Джералдин Висванатан, Дакре Монтгомъри, Уткарш Амбудкар, Моли Гордън, Филипа Су, Бернадет Питърс и други.