Kingsman: Златният кръг / Kingsman: The Golden Circle (2017)

Kingsman: Златният кръг / Kingsman: The Golden Circle (2017)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.9 (75 votes)

Харесвате ли филма?

Първият филм "Kingsman: Тайните служби" (2015) се превърна в един от най-популярните филми, който разказва за тайните служби. Създателите му обещаха, че ще направят продължение, ако филмът пожъне успех. И ето вторият филм "Kingsman: Златният кръг" (2017) вече е факт. Този път актьорският състав е още по-звезден. Ще се наслаждаваме на перфектната актьорска игра на Джулиан Мур, Хали Бери, Чанинг Тейтъм, Елтън Джон, Педро Паскал, Джеф Бриджис, Колин Фърт и други.
Главният герой в "Kingsman: Златният кръг" продължава да е Гари Егси – очарователен младеж, който благодарение на Хари Харт, който е стар приятел на баща му, получава невероятния шанс да стане част от елитна тайна организация. Гари безспорно притежава онова качество, което има всеки един от членовете на британската разузнавателна служба "Kingsman". Тогава пътят на Гари започва в Програма за ултра интензивни тренировки. Много скоро той демонстрира високо ниво на уменията си и успява да спаси планетата от коварните планове на злодея Валънтайн, чиято цел бе да завладее света. Главната задача на Ричард Валънтайн бе да унищожи земята и редица ДНК-кодове. Научавайки за плановете на технологичния гений-злодей, Егси и Харт се активират и спират опасния план. След успешното изпълняване на задачата, Гари става пълноправен член на организацията.
В началото на втория филм "Kingsman: Златният кръг" от 2017г. младият мъж се озовава в неприятно и дори опасно положение. Щаб-квартирата на организацията е унищожена, а светът става заложник в ръцете на неизвестни лица. Британските супер агенти Егси и Мерлин оцеляват по чудо. Сега двамата трябва да заминат в САЩ, за да се запознаят с американските си колеги от организация "Statesman". Към двамата герои се присъединява и възлюбената на Гари Егси - Рокси. Въпреки множеството провали в миналото, момичето е готово да докаже своята преданост към общото дело. Двете разузнавателни служби ще трябва да се обединят и да се изправят срещу безжалостния враг, за да спасят света.