The Huntsman: Winter's War / Ловецът: Ледената война (2016)

The Huntsman: Winter's War / Ловецът: Ледената война (2016)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.2 (63 votes)

Харесвате ли филма?

Преди много години, когато Ерик (Крис Хемсуърт) е бил малко момче, Ледената кралица Фрея (Емили Блънт) завоюва неговата северна страна. Тя е по-малката сестра на злата и коварна кралица Равена, която предава сестра си с непростима постъпка.
Фрея придобива безкрайна сила над снега и ледовете. Тя самата дори не е подозирала, че може да притежава такава безгранична сила. Когато любимият й си тръгва, сърцето на прекрасната красавица се превръща в лед. Именно това става причината тя да затвори сърцето си за любовта.
Фрея разполага с огромна армия Ловци, която не може да бъде спряна от нито едно кралство в света. Нейните войни са деца, взети в плен. Тя ги отглежда и обучава на бойни изкуства и хладнокръвие. Забранява им да обичат. Всеки от тях, който се осмели да се влюби плаща прескъпа цена.
Ерик е един от най-добрите й воини. Но той нарушава закона на кралицата си, като се влюбва във война Сара (Джесика Частейн). И заплаща скъпо за влюбването си. Сега той живее сам в гората и скърби по изгубената си любов. Внезапно той разбира, че вълшебното огледало на Равена е изчезнало и над света отново е надвиснала огромна опасност. Заедно с няколко джуджета Ерик проследява крадците на огледалото и така намира Сара, която е жива и невредима. Щастлив че жената, която е пленила сърцето му завинаги е жива, той решава да помогне на Фрея да унищожи злата й сестра. Ако мисията му се провали злото на Злата кралица Равена ще господства завинаги на земята.
"Ловецът: Ледената война" е истински вълнуваща нова приказка, а кой ще стане победител в борбата между доброто и злото, предстои да разберем.