355 / The 355 (2022)

355 / The 355 (2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7 (2 votes)

Харесвате ли филма?

"355" (The 355 2022) е нов американски шпионски филм, в който главните героини ще спасяват света от голямо зло. Режисьор на филма е Саймън Кинбърг, а сценарият е на Тереза Ребек. В "355" ще гледаме пет красиви и невероятно талантливи актриси: Пенелопе Крус, Джесика Частейн, Лупита Нионго, Даян Крюгер и китайската звезда Фан Бинбин. Във филма също така участва Едгар Рамирес и Себастиан Стан.

Според сюжета на този трилър, пет жени-агенти от спецслужбите на различни страни са принудени да се обединят. Тези добре обучени жени представляват пет страни: Китай, Великобритания, Германия, Колумбия и Съединените американски щати.

По време на Студената война те са знаели с кого се сражават, познавали са своя враг в очите, а сега той е невидим. Само с едно натискане на клавиша от клавиатурата този невидим враг може да потопи различни държави в един истински голям хаос. Светът отново е на ръба на голяма война – Третата световна. Тези прекрасни дами – от най-добрите агенти в света, всяка от тях е истински професионалист в областта на тайните служби, са изправени пред много специална мисия. Заданието този път е много по-различно от всички мисии, в които са участвали тези момичета преди.

Нещо повече, спецслужбите на различни държави се обединяват, за да попречат на големия враг, който произвежда свръх мощно ново изобретение, способно да унищожи планетата. Преди да станат сплотен и непобедим отбор, а и истински приятелки, на петте дами предстои да преодолеят културните си различия, взаимни подозрения и лична неприязън. Всяка от тях ще трябва да пожертва и личния си живот, своите близки, своето спокойствие и да се отдадат на безмилостната борба за живота на милиони хора.

Кодовото име на този 5-членен женски екип е "355". Те самите избират името за своя екип, защото това е кодовото име на първата жена шпионин в американската революция. Тези жени подлагат себе си на риск, за да може другите хора да бъдат в безопасност. Те не са "Ангелите на Чарли", но са не по-малко интересни от онези нашумели през 2000 година супер бойни мадами, устремени в невероятно интересни приключения. Ще спасят ли света момичетата от "355"? Предстои да разберем.