Чудовищни камиони / Monster Trucks (2017)

Чудовищни камиони / Monster Trucks (2017)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.9 (106 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът "Чудовищни камиони" ще се хареса на любителите на автомобилите. При това не само на автомобили, а на мощни автомобили, които може да бъдат сравнявани дори с танкове и БТР. Главният герой Трипи има голяма страст в живота си – неговият автомобил. На пръв поглед той е стар и неугледен, но притежава невероятна мощ.
Самият Трипи е младо, симпатично момче от горните класове в гимназията, но той не се интересува много от живота на своите връстници, защото най-вече го интересува неговият любим автомобил. В този джип се крие една голяма тайна, за която хората не бива да разбират. Поради тази голяма тайна само Трип умее да се грижи за необичайното си возило, както никой друг. Истината е, че под капата на колата си Трипи крие странно и супер мощно чудовище, което има разум. Тези двамата са си лика прилика и обожават надпреварите, високите скорости и ралита. Поради всичките тези фактори на Триппи и неговият любим приятел предстои да се впуснат в най-невероятни приключения. Двамата ще се сблъскат с различни ситуации, ще спасяват приятели, ще побеждават в гонки и дори ще помагат на онези, които се нуждаят от помощ.
Не липсват и такива, които се присмиват на Трипи, но той и чудовището ще им докажат, че са го правили напразно, защото главният герой е майстор в своята област. Той е от хората, които не искат да живеят скучен и монотонен живот. Той иска приключения, нещо по-различно и интересно. Младото момче си има и очарователна приятелка, на която един ден ще трябва да разкрие своята най-съкровена тайна. При първата среща с чудовището момичето ще изпадне в шок, но по-късно ще се сприятели с него и ще го приеме, като неразделна част от живота на своето любимо момче. Така тримата ще се впуснат в невероятни истории. А какви ще са те? Предстои да разберем гледайки "Чудовищни камиони (Monster Trucks)".