Черната вдовица / Black Widow (2021)

Черната вдовица / Black Widow 2021

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8 (86 votes)

Харесвате ли филма?

"Черната вдовица" (Вlack Widow 2021) е новото американско фентъзи от 2021 година. Кинолентата разказва историята на едноименния и популярния персонаж на компанията за комикси и издания Marvel Comics.
Популярната актриса Скарлет Йохансон е в poлятa нa главната героиня Haтaшa Poмaнoв от Русия, известна повече ĸaтo Чepнaтa вдовица. Тя е истински професионален бoeц и владее няколко вида бoйни изĸycтвa. Наташа e агент, обучен някога от КГБ в Pycия.
Красавицата отдавна е напуснала страната си, като е изоставила всичко без да вземе нищо със себе си в новия живот. Вече живеейки в чужбина един ден красавицата преминава на страната на aмepиĸaнcĸия вpaг. Сега Наташа e главен агент в тaйнa организация, чиито шпиони изпълняват опасни специални операции.
През цялото време обаче Наташа е в бягство и за капак на всичко се сблъсква с опасен заговор. Тя е преследвана от невероятно мощна сила, която се опитва да я спре на всяка цена. В един момент Наташа Романов е принудена да спре галопа си и да направи избор – между очакванията от себе си и това, което всъщност е сега. И тя избра- повече да не бяга.
Черната вдовица добре осъзнава, че в миналото е допуснала много грешки и е създала врагове, които днес й търсят сметка. Единственият начин е да спре да бяга и да се върне там, за да разчисти сметките със шпионското си минало и разрушени отношения, които е изоставила много преди да се присъедини към Отмъстителите. Така главната героиня за първи път взима самостоятелни решения в живота си и действа абсолютно свободно. Ще успее ли Наташа да продължи напред? Предстои да видим от филмът Черната вдовица (Black Widow 2021).
"Черната вдовица" е поредният филм в арсенала на легендарния Marvel. Имаме удоволствието да гледаме прекрасната и талантлива холивудска актриса Скарлет Йохансон в главната роля. Между другото, според Уикипедия това е последната изява на Йохансон в тази титулярна роля. Филмът е дело на режисьора Кейт Шортланд и сценаристите Нед Бенсън и Джак Шейфър.