Част от мен сериал

Част от мен сериал

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.4 (92 votes)

Харесвате ли филма?

Ако си търсите драматичен, романтичен или семеен сериал, с който да разнообразите свободното си време у дома, имаме отлично предложение за вас. Става въпрос за хитовият сериен филм "Част от мен". Това е турски сериал, който ще ви потопи в какви ли не събития, напрежение и драми. На родната публика този филм определено се харесва, защото епизодите на "Част от мен" се състоят от изключително заплетена и интересна сюжетна линия, която разказва за желанието на едно семейство да има деца.
Във филма една майка ще разбере, че не може да износи свое собствено дете и ще намери сурогатна майка. Така Елиф ще носи детето на Дефне и Кахраман Йорукхан, но става така, че всъщност, това дете няма нищо общо с Дефне. По време на прегледите относно процедурата и зачеването става ясно, че Дефне не може да има деца, по какъвто и да е начин. Нейната свекърва Каймет обаче, не желае да се примири с този факт и решава на всяка цена да си осигури така чаканото внуче. Затова тя ще направи така, че Елиф ще бъде истинската майка на внука й, но ще се опита да запази това в тайна.
Много важно уточнение е защо Елиф се съгласява да износи детето на Дефне. Нейният живот е разбит след като баща й решава да я омъжи на сила за Максут, който е влюбен в нея от много години, но в същото време той е и много опасен човек, когото Елиф ненавижда. Случва се така, че бащата на Елиф загива, а причина за това става майката на момичето. Така възрастната жена отива в затвора, а Елиф трябва да вземе живота си в свои ръце. Останала напълно сама, тя трябва да се грижи за по-малката си болна сестра, както и да наеме адвокат за майка си, която е задържана. За всичко това тя има нужда от пари, не за себе си, а за да спаси семейството си. Това са й причините заради, които Елиф приема предложението на Каймет да стане сурогатна майка.
Гледайте епизодите до финала на "Част от мен" – една история за семейството, за майката и за обърканите съдби на две жени и техните близки.