Тя и той

Тя и той

Оценка на филма

Your rating: None Average: 9.1 (35 votes)

Харесвате ли филма?

Героите на "Тя и той" са Силвия и Мартин, които са семейна двойка, живееща на свободни начала от единадесет години. Сериала разкрива историята на типичната българска двойка на двама влюбени, изпълнена с много проблеми, романтика и емоционални преживявания.
Мартин и Силвия живеят дълги години съвместно без брак, но това не ги прави по различни от обичайните женени..
Много смешни, дори леко саркастични сцени представени в епизодите напомнят за ежедневните дребни неща и понякога важни решения в живота на всяко семейство пред.
Симпатичните актьори ще пресъздадат всяка ситуация, така че от погледа на зрителя да изглежда сякаш вниква в собствения си живот от комичната гледна точка или поне този на близките му.
Всеки епизод е идентичен, забавен и полезен за зрителя по свое му.
В четвъртия сезон сериите преминават в малко по различно измерение. Тук тандема се разделя по свое му, като всеки един от персонажите се насочва към собственото си развитие и усъвършенстване като личност. Силвия е с по-голяма увереност и самочувствие, което и помага да търси своето амплоа. Мартин пък се опитва да се справя с клиентите.
В епизодите зрителите ще видят и други приближени на двойката, които по един или друг начин ще допринесат за по-интересно и забавно развитие на сериите.
Един от запомнящите се герой е бащата на Мартин, който е ненадминат женкар. Той не се спира дори, когато има млада жена и малко невръстно хлапе. Попада в затвора и непокорният му и необуздан нрав поднася куп неприятности и трудни ситуации на Силвия и Мартин.
Ревността на Силвия към Мартин е голяма, а факта, че Дарина е бременна се оказва още по-голямо притеснение за главната героиня на филма. Дали съмненията й ще се окажат верни или всичко е плод на развинтеното и въображение и голямата ревност.
Въпреки забързаното си и разнообразно ежедневие изпълнено и с много разнообразие – мачове, езда, концерти, различни видове спорт, те се стремят към създаване на нещото, което заздравява най-много една връзка – бебе. Но дали мечтата им ще се окаже така лесно постижима...
Филмовият сериал "Тя и той" забавлява, разтоварва и дори учи зрителите.
Многото моменти от съвместното съжителство на двамата влюбени представия една забавна история на съвременните семейства, примесена с подправките на сладкото и горчивото от живота.
Епизодите на българския сериал "Тя и той" си струват да бъдат завършека на натоварения ден на всеки, който обича сладко-горчивата страна на нещата от живота погледната от весел ъгъл.