Тролчета: Турнето Trolls World Tour (2020)

Тролчета: Турнето Trolls World Tour (2020)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.3 (41 votes)

Харесвате ли филма?

След като преди четири години тролчетата покориха сърцата на огромна част от зрителите в цял свят, които никога няма да забравят техния известен музикален хит, те отново се завръщат на екран с новото си приключение. Режисьорите на анимацията, подходяща не само за деца, но и за възрастни, са двама - Уолт Дорн и Дейвид П. Смит. С новия анимационен филм Тролчета: Турнето (Trolls World Tour 2020) създателите му, ни канят в едно истински вълнуващо приключение, изпълнено с множество забавни истории и изненади. Няма да липсват обаче и напрегнати моменти.
Този път във филмът Тролчета: Турнето (2020) познатите ни и любими персонажи се озовават извън границите на тяхната единствена и добре позната сцена, на която са се изявявали винаги до този момент. Всяка нова сцена за тях е нов свят. Приключението започва с това, че тролчетата тръгват не къде да е, а на истинско световно турне. И това си е голямо предизвикателство!
След като се озовават в това истинско приключение, тролчетата откриват, че съществуват и други племена от тролчета. Всички те живеят на различни места по света и също създават музика. За огромна изненада тролчетата Клон и Попи разбират, че всичките останали племена, а те са шест на брой, пеят и свирят в различни музикални жанрове. Едните изпълняват техно, втори – поп, трети кънтри, фънк, рок и дори класика. Всичките тези тролчета са много различни, активни и атрактивни, не по-малко от нашите главни герои.

Благодарение на новото си преживяване и откриване на нови персонажи и места, светът на тролчетата става много по-голям и шарен отпреди, но и изпълнен с опасности. А всичко започва с това, че на сцената се появява Кралица Барб, която е от величествения кралски произход на хард-рока. Тя отправя стряскащо заявление, че ще унищожи всички останали музикални стилове, за да остане само хард-рока. След като Кралица Барб заплашва света, че хард-рокът ще бъде единственият музикален стил в света, започва истинското предизвикателство за тролчетата. Ще успеят ли те да се преборят със злодейката? Предстои да разберем гледайки Тролчета: Турнето Trolls (World Tour 2020) известен още със заглавието Тролчета 2.