Тогава дойде ти / Then Came You (2018)

Тогава дойде ти / Then Came You (2018)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.2 (52 votes)

Харесвате ли филма?

Сюжетът на филма "Тогава дойде ти" (Then Came You 2018) се върти около Скай Ейткен (Мейзи Уилямс) - тийнейджърка, която разбира че е болна от рак в последен стадий и й остава малко време. Калвин Луис (Ейса Бътърфийлд) е другият главен герой. Той работи на летището и е хипохондрик, който постоянно изпитва силен страх от смъртта. Калвин работи заедно с баща си и по-големия си брат Франк. Момчето е влюбено в красивата стюардеса Изи (Нина Добрев), но се притеснява да общува с нея, защото я мисли за недостъпна.

Главният герой избягва хората заради страха си, че е болен от коварна болест и ще умре. По препоръка на лекар Калвин започва да посещава група за подкрепа на онкоболни. Там той среща Скай, която пък веднага проявява интерес към него. Двамата много бързо се сприятеляват. Калвин започва да помага на Скай да направи списък с неща, които трябва да направи преди да умре. Първоначално той се дразни от непредсказуемото поведение на новата си приятелка, но после признава, че му харесва да й бъде приятел и дори му липсва, когато я няма наблизо.

Една вечер главните герои на филма "Тогава дойде ти" - Калвин и Скай отиват на купон.Там Скай заварва нейна приятелка да флиртува с Уил, в когото е влюбена. Скай все повече време прекарва с новия си приятел и така постепенно Кайл започва да преодолява своя безумен страх от смъртта.

За да помогне на Кайл да се сближи с Изи, Скай им организира среща като преди това казва на Изи, че момчето е болно от рак. Стюардесата подхожда с разбиране и започва да обръща повече внимание на момчето. Същевременно Кайл се страхува да признае на Скай, че не е болен. Той си мисли, че тя го обича заради заболяването, а всъщност момичето отдавна се досеща, че Кайл всъщност не е болен.

Филмът "Тогава дойде ти" (Then Came You 2018) е мила романтична комедия от 2019 година. Кинолентата е режисирана от Питър Хъчингс по сценарий на Фергал Рок. Във филма участват Ейса Бътърфийлд, Мейзи Уилямс, Нина Добрев, Пейтън Лист, Соня Уолгър, Тейлър Хъклин и други.