Твоят мой живот

Твоят мой живот

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.6 (90 votes)

Харесвате ли филма?

Гледайте сериала "Твоят мой живот". Той е сред най-интересните и увлекателни турски сериали, който в момента се излъчва с бг аудио по родните национални телевизионни канали - Бтв и онлайн на voyo. Филмът "Твоят мой живот" затрогва с драматичната си история и впечатлява с отличната игра на перфектно подбраните актьори, познати ни от други имена на турската кино индустрия. Сред тях са Еркан Петеккая, Нургюл Йешилчай, Алина Боз, Лейля Танлар,Ебру Озкан, Гюнеш Емир, Толга Текин, Бурак Тозкопаран, Нурсел Кьосе, Джихан Джанова, Джемал Хюнал, Елвин Айдоолу, Гюнеш Емир, Аху Ягту, Аслихан Капансахин и др.
В сериала Твоят мой живот ще поплачете, но и от сърце ще се радвате за малките щастия, случващи се на героите. А основните персонажи тук са две млади момичета - Джансу Гюлпънар и Хазал Гюрпънар. Те са само на по 15 години и са родени на една и съща дата. По време на раждането им обаче се случва объркване. Акушерките ги разменят, защото двете са с много сходни фамилии. Тази грешка, както сигурно се досещате, обаче рано или късно излиза наяве. Това се случва, когато едно от момичето - Джансу попада в злополука и в болницата й правят какви ли не изследвания. Именно те ще покажат на нейните родители - Джихан и Дилара, че всъщност това не е тяхната биологична дъщеря. Най-накрая те ще разберат защо винаги са се чудили как така дъщеря им е толкова различна от тях. От другата страна на сюжета във филма "Твоят мой живот" имаме друго момиче - Хазал. Тя е изгледана в немотия, но с много любов и грижи, въпреки по-малкото средства, с които разполага нейната майка Гюлсерен. Точно като другата героиня - Джансу, тя не може да се примири със своето положение и постоянно усеща, че живее чужд живот.
Как двете ще се срещнат? Каква ще е реакцията на родителите им и дали всички ще са готови за размяна, макар на пръв поглед за такава сякаш е прекалено късно и излишно да се предприемат всякакви действия. Гледайте всички епизоди на "Твоят мой живот" до неговия последен епизод и разберете какво ще се случи на финала с двете героини и техните семейства.