Тайният кръг / The Secret Circle

Тайният кръг / The Secret Circle

Оценка на филма

Your rating: None Average: 9.1 (68 votes)

Харесвате ли филма?

Сериала "Тайният кръг" (The Secret Circle) излиза на екран през ноември 2011 година.
Жанра засяга няколко аспекта драма, фантастика, ужаси и романтика.
Режисьор е Лиз Фридлендер, а в главните роли участват: Бритъни Робъртсън, Томас Декер, Фиби Тонкин, Джесика Паркър Кенеди, Адам Харингтън, Ашли Кроу.
Историята разказва за младо момиче на име Каси, която се мести да живее с майка си в Ню Сейлъм, но много скоро Каси узнава, че в новото училище има само вещици и вещери.
Каси дали по принуда, дали подтикната от любопитството за нещо тайнствено се присъединява към аудиторията на вещиците. С времето обкръжението й узнава, че благодарение на дарбите на новата си приятелка Каси стават много по-силни и в сравнение с нейната мощ техните сили са нищо. Всичко започва да променя своя ход и то с цената на какво.
Други ключови фигури в сериала "Тайният кръг" (The Secret Circle) са Адам, Диана, Фей, които и преди са били магьосници, но с помощта и силите на Kаси, възможностите им достигат безгранични предели. Всичката тайна в способностите, които имат се крие в появата на Каси.
Докато групата се опитва да се бори с магически и странни неща в града пристигат ловци на вещици и Каси, Диана, Адам и Фей са изправени пред ново препятствие да се преборят с тъмните сили грозящи ги не само в света на магиите, но и в заобикалящата ги действителност.
Битката на Каси с голямото зло и нейната победа ще донесат много не само за собствената и сигурност и спокойствие, но и за околните. Загуби ли битката с черното зло остава обречена завинаги на тйнствените магии.
Пленяващата история на шестнадесет годишното момиче е завладяваща и задържаща интереса на зрителя. Сериала "Тайният кръг" (The Secret Circle) предлага на любителите на магически, странни и вълшебни неща много мистерии, загадки и сблъсък с нетипичното и невероятното.
Със сериала "Тайният кръг" (The Secret Circle) ще се отнесете в света на нереалната и мистериозна история на момиче, което се опитва да докаже, че в света доброто винаги може да победи злото и, че святото и чисто намира пътя към постигане на целите и мечтите.