Супер хапче / Project Power (2020)

Супер хапче / Project Power 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.7 (16 votes)

Харесвате ли филма?

Ако се появи хапче, което може да ти даде цялата сила на света, би ли се възползвал от него? И какво ще ти донесе всъщност това? Такива въпроси вълнуват персонажите в американския фантастичен екшън "Супер хапче" (Project Power 2020) на режисьорите Хенри Джуст и Ариел Шулман.
Действието на филма "Супер хапче" се развива в Ню Орлиънс. По улиците изведнъж започват да се появяват хора със свръх способности. Тези способности обаче се изпаряват в края на петата минута от приема на вълшебното хапче.
Истината е в това, че всички тези хора са се превърнали в опитни индивиди на голяма фармацевтична компания, която работи тайно. Има човек, който ръководи проекта за създаването и разпространяването на препарата. Но кой е той, никой не знае.
Хапчето дава наистина невероятна сила, но само за 5 минути, при това подбужда и към злодейски деяния. Някои стават невидими или с бронирана кожа, а при други се появяват способности, опасни за живота. По улиците на града започват активно да ходят не само слухове за тайнственото хапче и силата от него, но и хора, които го продават. Всички говорят за невероятната сила от хапчето, но никой не казва, че то може да убива.
Тийнейджърката Робин е една от търговците на тези супер хапчета. Момичето е принудено да печели по някакъв начин, за да свързва двата края и да спестява за операцията на болната си майка. От време на време Робин продава от тези хапчета на местен полицай на име Франк.
Един ден с Робин се свързва бившия военен Арт и настоява да си сътрудничат. Към двамата се присъединява и полицаят Франк. Главната задача на Арт и Франк е да намерят човека, който движи този адски проект и анонимно се наслаждава на случващия се хаос в града. Жертвите също нарастват, защото никой не предупреждава хората, че от хапчето може и да се умира. За да проследи източника на този проект и да го унищожи, Арт е готов да употреби хапчето. Всичко това във филмът от 2020г "Супер хапче" (Project Power).