Стив Джобс

Стив Джобс

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.5 (32 votes)

Харесвате ли филма?

Едва ли има някой на този свят, който да не е чувал за Стив Джобс и едва ли някой би се учудил, че за него вече има и уникален биографичен филм, който да ви разкаже накратко, но детайлно и много вълнуващо историята на неговия гений, на неговия живот, на постиженията му, които промениха планетата завинаги.
Холивудската продукция, посветена на създателя на Apple и iPhone e, ще ви удиви с невероятно силния си реализъм, с ретроспекциите, които влизат, без да нарушават визуално и хронологически отразените събития и с динамичната смяна на пасивност с активност, които идеално характеризират главния герой – винаги духовит и енергичен, но и спокоен и невероятно балансиран като личност. Интересен за Стив Джобс е още фактът, че целият филм преминава в точно три места, а именно в две зали за презентация и в гаража, където всъщност се създава концепцията за цялата компания Apple. Разбира се не малко са и драматичните елементи в тази брилянтна кино продукция, защото животът на Стив Джобс нерядко е бил обвит от мантията на мелодрамата, на проблемите и на компромисите, които е трябвало да прави в името на новите технологии. Но излишно е да ви разказваме за филма. Всички знаем какъв е бил житейският път на Стив, по-важното е как ще ни го представят, как ще ни въвлекат в този низ от събития на слава и невероятен прогрес.
Изключително иновативен и завладяващ, филмът Стив Джобс, определено, си заслужава да бъде изгледан, така че категорично го обмислете като следващото заглавие, което да гледате.