Спасители на плажа / Baywatch (2017)

Спасители на плажа / Baywatch 2017

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.3 (187 votes)

Харесвате ли филма?

И макар времената постоянно да се променят, професията на спасител все така остава неизменна. Този път зрителите отново ще се завърнат на живописните плажни ивици в Малибу, където за реда ще се грижи нова група спасители на плажа. Както и преди, тази работа хич не е лесна и на новите спасители се налага да държат очите си не на четири, а на шест за да се избегне някой неприятен случай. Защото както е известно, в големите жеги на плажовете може да се случат най-различни ситуации с плажуващите, например, някой може да получи слънчев удар, друг да се дехидратира, трети може да получи сърдечен пристъп или някаква физическа травма. Всички тези случаи изискват специализирана медицинска помощ, а кой освен спасителите на плажа, може да окаже такава в първите минути? Екипът на Мич Бюканън (Дуейн Джонсън) се състои именно от такива специалисти.
Сюжетът на новата версия на "Спасители на плажа / Baywatch" (2017) се върти около съюзяването на Мич с амбициозния новобранец Мат Броуди (Зак Ефрон). Тяхната основна цел бе да разкрият местен престъпник. Причината да предприемат такива мярка е, че този коварен човек заплашва бъдещето на Залива.
Всичко започва с това, че наскоро двамата спасители са получили повишение и са назначени да работят на един от плажовете в Малибу. Там те се включват в нов екип от спасители на плажа с още три очарователни момичета. Разбира се, този факт ще повлече след себе си редица интриги и лични разочарования. Заедно с всичко това героите ще станат свидетели на това, как техният плаж ще се озове под заплаха от мафиотски елементи. Една от нефтените компании иска да завладее плажа за свои цели. След като разбират за амбициозните планове на собственика на компанията, спасителите ще проявят светкавична реакция. Те са способни абсолютно на всичко, заради това, местните жители да запазят своето любимо място за отдих. Дали спасителите на плажа ще успеят да спасят плажа? Предстои да разберем от филма "Спасители на плажа / Baywatch".