Свръхестествено / Supernatural

Свръхестествено / Supernatural

Оценка на филма

Your rating: None Average: 9.2 (57 votes)

Харесвате ли филма?

Америакнския сериал Свръхестествено / Supernatural е създаден през 2005г.
В главните роли участват Сам Уинчестър (Джарет Падалекки) и Диин Уинчестър (Дженсъл Екълс). Те пътуват през Америка с шевролет, а мисия им е да изследват и проучват свръхестествени същества, много от които са вампири, върколаци и духове.
Първи сезон на Свръхестествено / Supernatural представя началото на всичките приключения, които тепърва предстоят. Дийн открива, че баща му е изчезнал и започва едно търсене, в което заедно с брат си Сам преминават през множество невероятни мистериозни случки. Търсейки истината и борейки се за доказване съществуването на паранормални неща, двамата братя помагат на много други хора.
Откривайки Демона те са изправени пред най-страшното да отцелеат претърпели ужасна катастрофа.
Втори сезон на Свръхестествено / Supernatural е продължението след катастрофата на тримата спасители на света. За да запазят живота на Дийн са принудени да сключат сделка с демона. Разбират, че Сам е заразен с демонска кръв още при рождението му. С такава кръв са заразени още много други деца. Благодарение на този план Демона организира битка между всички надарени деца, за да избере най-добрия. Когато убиват Сам в тази битка, неговия брат Дийн го възкресява. Края на този сезон завършва с отваряне на демонските порти и отключването на много дяволски души.
В трети сезон на сериала продължава преследването и битката с Демона, чиято цел е да убие и прати в ада Дийн, а неговите сили да властват над Земята. Срещата с нови лица и приключенията са още по пленителни и интригуващи.
Четвърти сезон на Свръхестествено / Supernatural представя спасението на Дийн от ангел на име Кастиел. Сблъсъците на доброто и злото не спират и тук. Борбата, измяната и предателството са заложени в най-драматичните и разтърсващи кадри, когато Сам разбира, че е бил манипулиран изборът му е в неговите ръце.
Пети сезон е фокусиран върху идеята за Апокалипсис.
Шести сезон продължава с нови фантастични идеи и кадри, в които прикюченията не спират да карат зрителя да затаява дъх и да се наслаждава на Алфа чудовища, границата между Ада и Смъртта и така на татък.
Сериала Свръхестествено / Supernatural е една пленяваща фантастика, караща зрителите да тръпнат в очакване на неочакваното. Интересени, завладяващи и спиращи дъха епизоди ще накарат почитателите на паранормалните неща да дебнат с нетърпение следващите серии.