Светкавицата

Светкавицата

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.5 (24 votes)

Харесвате ли филма?

"Светкавицата" (The Flash) е един от най-новите съвременни сериали от криминален жанр и с основен акцент – големите герои от днешния ден. Наред с това, сериалът силно наподобява част от най-известните на планетата комикси, чийто привкус го прави още по-интересен, вълнуваща и любопитен. Горещо ви препоръчваме да се впуснете в приключенския сериал "Светкавицата". В него ще се запознаете с невероятно интригуващи герои и ще станете част от разнообразни истории за справедливостта и възмездието й, за вечната битка между доброто и злото, за любовта, властта, парите и какво ли още не...
В центъра на сюжетната линия на сериала застава смелият полицай Бари Алън. Въвлечен в най-сериозните и тежки криминални случаи на града и региона, той ще стане част и от казус, който по всяка вероятност е свързан и с неговата лична история. Бари е назначен за разясняване на основните фактически обстоятелства и извършителя на серийни обири. Колкото по-далеч стига полицаят обаче, толкова по-силно той започва да свързва обирите със своята трагедия от миналото. Наред с това, на преден план в сериала "Светкавицата" изскача и фенбой, който е обсебен от темата за Зелената стрела. Фенбоят съвсем неочаквано ще стане част от опасния свят на Оливър и Фелисити, а малко по-късно дори самият той ще придобие качествата и ще изпита изживяванията на един истински комикс герой.
Напрегнат и любопитен, креативен и вълнуващ, сериалът "Светкавицата" (The Flash) е идеален за разпускане и прекарване на свободното време у дома. Не пропускайте шанса да проследите неговата супер история и живота на героите му до финала на този сериал. "Светкавицата" ще ви спечели особено много и бързо най-вече, ако комиксите и филмите, създадени по техния сюжет са ваша голяма страст и ще ви държи в очакване на следващата серия до самия последен епизод на сериала. Дори това да не е така, поредицата не по-малко ще ви заинтригува и безспорно ще влезе в класацията ви за най-добри сериали.