Сами вкъщи / The Secret Life of Pets (2016)

Сами вкъщи / The Secret Life of Pets (2016)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.8 (147 votes)

Харесвате ли филма?

Сигурно сте се питали поне веднъж в живота си с какво се занимават домашните любимци, докато стопаните им са навън? Дали смирено дремят и чакат на килимчето пред входната врата, стопаните им да се върнат от работа или водят някакъв таен начин на живот? Отговори на всички тези въпроси може да намерите в една от новите щедри и много забавни анимации от 2016г "Сами вкъщи" (The Secret Life of Pets). Заглавието напомня на една друга забавна поредица "Сам вкъщи", но всъщност не е същото, защото героите в анимацията не са малки деца, а домашни животни.
Главният герой е Макс, най-щастливото куче в цял Манхатън. Стопанката му го е спасила от лютия живот навън. Макс смята, че светът се върти около него, но животът му се обръща с краката ннаговр, когато стопанката му довежда още един любимец – уличния Дък. Добрите отношения между двамата не потръгват веднага, но в един момент те трябва да загърбят различията си и да обединят усилията в борбата срещу хитрия заек Снежинка. Защото заекът събира цяла армия от захвърлени домашни любимци, оставени да живеят на улицата, а огромното им желание е да си отмъстят на щастливите домашни питомци. Всичко това се случва точно преди най-святото - вечерята!
Дакелът Бъди живее в същата кооперация, където живее Макс и останалите герои домашни любимци. Характерното за Бъди е, че има особена връзка с домашния миксер. В същата сграда живеят също и Гиджет, котката Клоуи, която вечно пази диети, Мел - търсеща непрекъснато внимание, канарчето Бонбончето, което е като истински изтребител и грациозния снежнобял пудел Ленард. Тяхната програма започва всеки ден в 9 сутринта, когато стопаните им отиват на работа и продължава до 17,00 вечерта. Всеки техен ден е наситен с най-разнообразни събития: срещи, клюки, бъбрене и тренировки за идеална визия.
Един ден Макс и Дък се озовават навън и тогава те най-накрая се обединят, въпреки нежеланието на Дък да се приобщи към Макс, който много се ядосва по този въпрос. Кой ще излезе по-хитър в схватката Дък и Макс или коварния заек Снежинка - предстои да разберем.