Размяна на местата 2 / The Princess Switch 2: Switched Again (2020)

Размяна на местата 2

Оценка на филма

Your rating: None Average: 6 (14 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът "Размяна на местата 2" от 2020г. е продължение на първия филм от 2018 година. Тогава седмица преди Коледа красивата Маргарет – херцогиня на Монтенаро се сменя с нейната двойничка Стейси от простолюдния Чикаго. Двете си приличат много и се разбират да си разменят местата в живота. В резултат на подмяната херцогинята Маргарет се влюбва в колега на Стейси, а Стейси се влюбва в годеника на Маргарет, който е благороден принц.

Всичко започва в навечерието на Рождество Христово, когато наистина стават чудеса и се сбъдват дори най-невероятните желания. В интерес на истината главната героиня на филма "Размяна на местата" (2018) дори не мечтаеше за богат жених и високопоставено положение в обществото. На нея й бе достатъчна любимата работа и един добър приятел. Но съдбата решава друго. Когато Стейси отива на ски курорт с приятеля си, тя се сблъсква случайно с непознато момиче, което прилича на нея, като две капки вода. Двете остават толкова изненадани от приликата си, че веднага стават приятелки и решават да се пошегуват с близките си като разменят местата си. Обикновеното момиче от простолюдието Стейси става херцогиня на Монтенаро, а херцогинята Маргарет заминава в Чикаго за да живее живота на Стейси. В резултат настава пълно объркване, придружено с много забавни ситуации. Накрая Стейси се омъжва за принц Едуард, а Маргарет се обвързва с гаджето й Кевин.

Действието в "Размяна на местата 2" от 2020г се развива след две години от началото на цялата тази приказна и забавна история. Стейси е щастливо омъжена за принц Едуард, но се притеснява за приятелите си Маргарет и Кевин, които не успяват да запазят връзката си заради големите разстояния и противоречия. В навечерието на Коледа, на Маргарет предстои важно събитие – нейната коронация. Тя кани Стейси и Едуард на тържественото събитие. Стейси обаче решава да вземе с тях Кевин защото е убедена, че двамата с Маргарет все още се обичат. За да спасят връзката на херцогинята, двете момичета решават отново да се разменят. Но този път става още по-объркано защото в кралството пристига братовчедката на Маргарет шантавата Фиона, която мечтае за престола. Двете момичета също си приличат като две капки вода. Какво ще стане, ако Фиона реши да се представя за Маргарет? Предстои да разберем гледайки "Размяна на местата 2" (The Princess Switch 2: Switched Again 2020).