Просто ей така... / And Just Like That... (2021)

Просто ей така... / And Just Like That... (2021)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.1 (48 votes)

Харесвате ли филма?

В центъра на сюжета на сериала "Просто ей така..." (And Just Like That... 2021) са трите приятелки Кари, Миранда и Шарлот. Заедно те изминаха дълъг път, но приятелството им все още е силно, въпреки че Саманта вече не е около тях. През последните 20 години приятелките са се променили много, но в същото време са останали верни на себе си. В поведението им не е трудно да се разпознаят познатите образи на момичета, които се радваха на живота, създаваха семейства, проправяха професионалния си път и не забравяха да се забавляват.

Историята на журналистката Кари Брадшоу, която пише статии за взаимоотношенията в съвременния мегаполис, е измислена от журналистката Кандис Бушнел, която всъщност копира образа на главната героиня от собствените си преживявания. В историята Кари водеше оживен социален живот в Ню Йорк - ходеше на срещи, партита и беше придружена от верните си приятелки - Шарлот, Миранда и Саманта в тяхната тридесетгодишна възраст. В новия проект със заглавие "Просто ей така..." (And Just Like That... 2021) концепцията е почти запазена, но сега жените са в своята петдесетгодишна възраст.

Към сериала "Просто ей така..." (And Just Like That... 2021) се присъединят също актрисите Карън Питман, Никол Ари Паркър, мексиканката Сара Рамирес и Сарита Чоудхури с британски, и индийски. Освен това героинята на Рамирес ще играе съводеща на блога Кари Брадшоу. Самата главна актриса Сара Джесика Паркър споделя, че да приеме себе си на нейната възраст не е лесно. Противно на очакванията на феновете, събирането на легендарния квартет ще бъде непълно. Както се очакваше, Ким Катрал, която изигра ролята на Саманта, отказа да участва в продължението.

Режисьорът и сценарист Майкъл Патрик Кинг, обясни участието си в проекта по следния начин: "Винаги беше любопитно да видя как се развиват героините". Според него в периода от 35 до 55 годишна възраст има твърде много интересно, което не може да бъде пренебрегнато. Именно форматът на поредицата дава възможност да се отразяват по-точно всички промени, да се разказват нови истории, а също и да се направят второстепенните герои живи, а не само "гарнитура" за ключовите героини. Не пропускайте да проследите всички незабравими епизоди на сериала "Просто ей така..." (And Just Like That... 2021) онлайн или в ефир до неговия финал и последен епизод.