Петдесет нюанса сиво

Петдесет нюанса сиво

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.2 (182 votes)

Харесвате ли филма?

"Петдесет нюанса сиво" е сред най-дългоочакваните кино продукции. Още с излизането на новината, че най-големият хит сред бестселърите ще бъде екранизиран, аудиторията буквално полудя и със сигурност вече отброява дните до премиерата. Напомняме ви, че "Петдесет нюанса сиво" е изцяло по едноименния роман на писателя Е.Л. Джеймс. Няма спор, че филмът е повече от поразителен, изключително впечатляващ и вълнуващ – точно каквато е и самата книга. Сюжетът на "Петдесет нюанса сиво" е изцяло базиран на четивото, като трилър елементите са основата, върху която режисьорският екип и сценаристите създадат нов бум в кино индустрията.
Историята и във филма и в книгата се върти около изпепеляващата и страстна връзка между млада студентка, която е невинно и непорочно момиче, видяло съвсем малко от жестокостта, пошлостта и проблемите на реалността и предприемач със завидни манипулативни методи за постигане на всяка поставена цел. Анастейжа и Крисчън се запознават на интервю, което младата жена трябва да вземе от мъжа, за да направи първата си крачка в мечтаната кариера. Това чисто професионално запознанство между двамата обаче скоростно и моментално прераства в нещо повече, а впоследствие, въображаемата идея на студентката, че е въвлечена в любовта на живота си, бързо ще достигне неизмерими крайни предели, където скандалът, сексът и мръсните тайни на богатия бизнесмен ще вземат превес.
Доколко опасни могат да бъдат нетипичните и странни сексуални предпочитания и доколко едно младо влюбено момиче е способно да стане част от тях ще разберете, след като изгледате невероятния и обещаващ да бъде причина за бум на посещенията в големите салони "Петдесет нюанса сиво". Филмът, определено си заслужава да бъде видян – без значение дали сте прочели книгата или изобщо не сте запознати с интересната му история.