Пауър Рейнджърс / Power Rangers (2017)

Пауър Рейнджърс / Power Rangers (2017)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.1 (22 votes)

Харесвате ли филма?

Сюжетът на "Пауър Рейнджърс" се върти около мистично обединение на 5 гимназисти. Главните герои са най-обикновени момчета и момичета, нямащи нищо общо по между си, освен това че учат в една гимназия. Един ден по много странен начин петимата се озовават на едно и също място, където намират необикновени вкаменели монети. От този момент те започват да осъзнават, че срещата им на онова място не е била случайна, а намирането на монетите ги е превърнало в свръх човеци с безгранични паранормални сили. Те се убеждават, че тези свръх способности са им предадени от някой свише, при това не случайно. И наистина не след дълго Трини, Джeйcън, Kимбъpли, Били и Зaĸ разбират, че техният град Ейнджъл Груув, а и целият свят са заплашени от нападение на извънземни сили. Така тийнейджърите осъзнават, че трябва да изоставят нормалния си живот и да се отдадат на нещо което е отредено само за тях. Именно тези момчета и момичета могат да спасят планетата преди да е станало късно. За да успеят в това благородно и велико дело главните герои обаче, трябва да се обединят защото само така силата им става наистина непобедима. Така петимата формират екип Пауър Рейнджърс.
Трини, Джeйcън, Kимбъpли, Били и Зaĸ прекрасно знаят, че само те са способни да спасят планетата от нашествието на извънземните орди, но разполагат с много малко време, за да научат как да ползват правилно своите необясними суперсили. Петимата младежи обаче успяват навреме да се ориентират в обстановката и да овладеят новите си физически и мисловни сили. Те се хвърлят да защитават човечеството от супер злото, което иска да изкорени напълно човешкия род на земята. За да прикрият самоличността си те обличат специални костюми, с цел да разгърнат напълно своята сила.
Ще успеят ли Пауър Рейнджърс да спасят земята от извънземния враг? Предстои да разберем гледайки филмът "Power Rangers" от 2017г.