Ох, на мама / Snatched 2017

Ох, на мама Snatched

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.9 (59 votes)

Харесвате ли филма?

Емили е млада жена, която е малко над 30 години. Един ден нейният приятел й заявява, че заминава с групата си в дълго турне, където освен всичко друго, ще има и много момичета. Така главната героиня разбира, че всъщност гаджето й я зарязва и тя остава сама. Най-лошото е, че тя има планирано пътуване в Еквадор с него. Разбира се, след такъв развой на събитията, Емили прекрасно осъзнава, че не може да се впусне сама в това пътешествие. След кратък размисъл тя се сеща, че нейната собствена майка на младини е била истинска фурия и невероятна купонджийка. Тогава девойката отива при нея и я убеждава да заминат заедно в екзотичната страна на почивка. Майката обаче отдавна не е онази купонджийка, а улегнала и консервативна дама и дълго не склонява. Все пак дъщеря й успява да я убеди и двете си събират багажа за Еквадор.
Стъпвайки в Южна Америка двете дами започват почивката си спокойно и безоблачно, като всяка майка и дъщеря, докато в един момент не започват се случват интересни неща. Барове, танци, а наоколо прекрасни млади мъже с божествени тела и загар… И когато купонът потръгва, двете се озовават в плен при латиноамерикански мафиоти.
Двете героини са много различни, като всяка е със своя характер и желания. Озовавайки се в плен, роднинската връзка между майката и дъщерята започва да претърпява сериозен тест за здравина. Двете осъзнават колко е важно да се измъкнат от похитителите си и да продължат живота си. Но дори да успеят да избягат те ще трябва да успеят и да оцелеят някак си в дивата джунгла. Така ваканцията им се превръща в истински екшън с всички необходими за него елементи: бандити, хвърчащи автомобили и дори съюзнички, които ще се присъединят към тях, за да се справят с бандитите.