Опасно изкушение / Yasak Elma турски сериал

Опасно изкушение / Yasak Elma турски сериал

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.5 (35 votes)

Харесвате ли филма?

Опасно изкушение (Yasak Elma) е турски сериен филм, в основата на който са двете коренно различни сестри Йълдъз и Зейнеп. Въпреки че с от едно семейство те имат различна съдба. Йълдъз (Еда Едже) разчита на красотата си, за да постигне успех в професионален и личен план. Зейнеп (Севда Ергинджи) - разчита на своя интелект. Под въздействието на собствените си цели Йълдъз влиза в съюз с безскрупулната Ендер Аргун, чиито съпруг е богаташа Халит Аргун. Той е типичен женкар, който цени женското внимание. Целта на неговата настояща съпруга Ендер (Шеввал Сам) е да се разведе с него, взимайки цялото му състояние. Ролята на Йълдъз е да го съблазни, за да може Ендер да претендира за изневяра от негова страна. Въпреки че момичето приема сделката, тя иска нещо повече от еднократен хонорар за своите действия. Тя ще се опита да бъде следващата съпруга на Халит...

Другата героиня на сериала Опасно изкушение (Yasak Elma) Зейнеп (по-малката сестра на Йълдъз) работи в компания, която има нов собственик. Той се казва Алихан Ташдемир - красавец, безпощаден в работата си. Той е съдружник с Халит и брат на неговата бивша съпруга Зерин. В началото на сериала отношенията между искрената и отстояваща мнението си Зейнеп и суровият Алихан (Онур Туна) не са никак добри. Възникват доста конфликти между тях. С времето обаче, двамата намират общ език и между тях започват да прехвърчат любовни искри.

Сред останалите персонажи на сериала Опасно изкушение (Yasak Elma) са: Хакан (Синан Ероолу) - стар приятел на Алихан, който го подкрепя във всяко начинание.
Лале (Тууче Кочак), с която Алихан има връзка и за когото желае да се омъжи.
Зехра (Шафак Пекдемир) - най-голямата дъщеря на Халит от неговият първи брак.
Лила - дъщеря на Халит и бившата му съпруга му Зерин. Тя защитава безрезервно баща си.
Ерим (Илбер Кабоолу) - син на Халит и Ендър, който подкрепя баща си.

Сериалът Опасно изкушение (Yasak Elma) се излъчва за първи път в Турция през 2018г. Състои се от 4 сезона, като времетраенето на всички епизоди в оригинален вид са около 120 – 130 минути. Неговият финален и последен епизод предстои да бъде излъчен. В българският ефир епизодите са с продължителност около 45 минути и могат да бъдат гледани с бг аудио в ефир или онлайн.