Омъжи се за мен / Marry Me (2022)

Омъжи се за мен / Marry Me (2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.8 (54 votes)

Харесвате ли филма?

Комедийният романтичен филм "Омъжи се за мен" (Marry Me 2022) е отличен подарък за всички влюбени за Свети Валентин, както и за всички останали зрители, харесващи романтичните филми. Филмът е с участието на номинирания за Оскар Оуен Уилсън и известните певци Дженифър Лопес и Малума. Сюжетът е базиран на едноименния роман на Боби Кросби.

Поп дивата Кат Валдес (Дженифър Лопес) и нейният годеник Бастиан (Малума) са най-обсъжданата двойка през годината, като милиони хора наблюдават всяко тяхно действие на живо. След 36 часа брилянтната двойка трябва да изпълни най-големия си хит за годината, озаглавен "Омъжи се за мен" и да сключат брак пред 20 милиона зрители. Но какво се случва? Появява се видеоклип на това как младоженецът целува друга жена. Клипът се разпространява изключително бързо в интернет. Решителната Кат е обидена до дълбините на душата си и не е очаквала такъв обрат на събитията.

Кат излиза на сцената в красива бяла булчинска рокля. Всички знаят за изневярата на нейният годеник и тя решава да направи нещо спонтанно. Чарли (Оскар Оуен), който присъства на публичната церемония, заедно с дъщеря си, държи в ръцете си плакат с името на най-големият хит на певицата Кат озаглавен "Омъжи се за мен". Кат отправя поглед към тълпата зрители и вижда Чарли. Тя се обръща към него с думите "Да, ще се омъжа за теб" и го кани на сцената, където сключват брак. Чарли е разведен, а по професия е учител по математика в местната гимназия. Той е отишъл случайно на концерта на Кат със своя колежка и дъщеря си, която е тийнейджърка. Преди това събитие той дори си няма представа коя е Кат Валдес, а плакатът с надпис "Омъжи се за мен" попада случайно у него.

След събитието Кат убеждава Чарли да бъдат заедно през следващите няколко месеца, а по-късно да се разведат. Въпреки това героинята все още не подозира какви силни чувства ще се събудят в нея през това време. Кат моли Чарли да изчака 90 дни, за да не изглежда като посмешище, а след това спокойно и тихо да се разделят. Но взаимните чувства завладяват и двамата, осъзнавайки че най-лудата стъпка в живота им ги е направила истински щастливи. Всичко това в романтиката "Омъжи се за мен" (Marry Me 2022).