Огледален свят

Огледален свят

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.9 (567 votes)

Харесвате ли филма?

Сериала Огледален свят разказва за младата Фериа (Хазал Кая) и нейното семейство, което е израснало в бедност. Семейството живее в приземния етаж на богаташката къща, където работят родителите - майката Зехра (Вахиде Гьордюм) и бащата Риза (Метин Чекмез) като портиер.
Животът на Фериа и семейството й не е никак лесен. Тя е израсла в много скромна среда, но родителите й винаги са се опитвали да осигурят по-добър живот за дъщеря си и за другите си две деца, но уви, това се оказва много трудна задача.
Въпреки всичко Фериа оценява любовта, топлината и доверието на своите близки.
Тя не се поддава на отчаянието, а се бори заедно със своето семейство със зъби и нокти, за да успее в живота. Фериа получава шанс за по-добър живот, с приемането й да учи в престижен университет. Там тя не предизвиква никого с поведението си или с особено държание към някого, но въпреки това предизвиква завистта на богаташките момичета в университета.
Сред света на богатите Фериа ще изживее много важни моменти от живота си, ще срещне любовта и разочарованието, болката и щастието.
Най-впечатлен от младата Фериа е Емир (Чаата Юлойсой), който е пленен от красотата и поведението й. Двамата ще изживеят много предизвикателства, за да разберат дали са създадени един за друг.
Фериа ще срещне и недоброжелатели в лицето на Ханде (Джейда Атеш), която показва своето високомерие и пренебрежение към Фериа.

Историята, която пресъздава сериала "Огледален свят" е изключително близка до реалността и съдбата на много хора в трудно положение.