Новите ангели на Чарли / Charlie's Angels (2019)

Новите ангели на Чарли  / Charlie's Angels 2019

Оценка на филма

Your rating: None Average: 6.5 (19 votes)

Харесвате ли филма?

"Новите Ангели на Чарли" е американски екшън от 2019 година по сценарий и режисура на Елизабет Банкс. Във филма ще видим абсолютно нов екип на прословутите Ангели на Чарли.
Сюжетът се върти около детективската агенция "Таунсенд". Организацията, която по традиция обединява най-смелите жени в света, се разширява и сега работи в много страни по света. Частната организация съществува заради невъзможността на американските власти да овладеят престъпността на 100 %. Безстрашните и висококвалифицирани агенти, наречени Ангели действат в екипи от по трима души. Екипът за който се разказва във филма "Новите Ангели на Чарли" се състои от три красавици: Уилсън (Кристен Стюарт), Елена Хофлин (Наоми Скот) и Джейн Кано (Ела Балинска). В ролята на тяхната началничка Босли е незабравимата холивудска актриса Елизабет Банкс. Този екип е повече от съвършен – заедно с Босли бойните красавици са в състояние да изпълнят всяка задача, която им бъде възложена.
В Рио де Жанейро агентите Сабина и Джейн залавят международния контрабандист Джони Смит. Със съдействието на старши сътрудник на организацията "Таунсенд" Босли, те предават контрабандиста на правителството на Съединените американски щати.
Същевременно в Европа, някъде в Хамбург предприемачът Александър Брок се готви да презентира новата си разработка – "Калисто". Технологията е с много компактни обеми, но може да осигури енергия на многоетажни сгради. Неговата програмистка Елена Хофлин се обръща към своя ръководител Питър Флеминг с предупреждение, че Брок планира да използва технологията в ущърб на човечеството. Тя обяснява, че "Калисто" има едно уязвимо място, поради което всеки хакер може да превърне тази технология в електромагнитно средство, която може да убива и да деактивира всякаква електроника. Елена моли Флеминг за отсрочка във времето, за да може бързо да се отстрани тази уязвима черта на новата разработка. Флеминг обаче не се съгласява, казвайки, че това е само хипотеза и продуктът трябва спешно да бъде пуснат на пазара.
Момичето съвсем случайно намира визитка на частна охранителна агенция, (която е прикритието на Ангелите на Чарли) и се свързва с Босли.

Ще успеят ли "Новите Ангели на Чарли" да спасят света от надвисналата опасност? Гледайте!