Не си играй с огъня / Playing with Fire (2019)

Не си играй с огъня / Playing with Fire (2019)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.3 (3 votes)

Харесвате ли филма?

Главният герой във филмът "Не си играй с огъня" (Playing with Fire 2019) е пожарникарят и бодибилдър Джейк Карсън (Джон Сина), който обича дисциплината. Той ръководи пожарникарска бригада, разположена някъде в калифорнийските гори. Бригадата се състои от Марк Роджър (Кигън Майкъл-Кий), пилота Родриго Торес (Джон Легуизамо) и бруталния и вечно намръщен Секира (Тайлър Мейн). Всичките те са красиви млади мъже с прекрасни атлетични тела с мускули, но поведението им доста често е детинско, разбира се когато са извън своята професионална дейност. Това тяхно инфантилно поведение обаче не им пречи да бъдат истински герои. Така съвсем наскоро те спасяват от пламъците в гората три деца, които за малко да изгорят в горска вила. Най-голямото от трите деца Брин (Бриана Хилдебранд) споделя, че родителите им няма да могат да ги вземат скоро. Така децата се преместват да живеят временно в пожарната станция.

При тези обстоятелства пожарникарите трябва да усвоят нова професия на детегледачки, защото сега трябва да се грижат за децата. И ако Брин не прави глупости, тъй като е най-голяма от трите деца, по-малките й роднини Уил (Кристиан Конвери) и Зоуи (Финли Роуз Слейтър) превръщат живота на останалите герои в истински кошмар. Децата с техните бели постоянно изкарват мъжете от равновесие. Има и нещо друго, Брин не е разказала на пожарникарите цялата истина за родителите.

"Не си играй с огъня" (Playing with Fire 2019) е наистина очарователна комедия за цялото семейство, в нея има както комични сцени, така обаче и драматични моменти. Пожарникарите се оказват същите деца, макар и пораснали, и често се държат доста детински. Главният герой Джейк е много съвестен и е голям перфекционист, и същевременно с голямо човешко сърце на истински герой. Комедията наистина заслужава внимание. Гледайте!

"Не си играй с огъня" (Playing with Fire 2019) е американска семейна комедия от 2019 година, режисирана от Анди Фикман. Филмът е заснет по сценарий на Мат Либерман и Дан Юън. Участват Джон Сина, Джон Легуизамо, Бриана Хилдебранд, Кигън Майкъл-Кий, Финли Роуз Слейтър, Кристиан Конвъри, Джуди Гриър и др.