Моето семейство срещу машините / (Connected 2020)

Моето семейство срещу машините / Connected 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.7 (10 votes)

Харесвате ли филма?

"Моето семейство срещу машините" е новата анимационна приключенска анимация, подходяща за цялото семейство. Сюжетът се върти около главната героиня Кейти Мичъл, която е приета в колеж и е на път да сбъдне голямата си мечта. А мечтата й е да следва филмово изкуство и да заживее самостоятелно.
Колежът, в който е приета се намира в друг град. Кейти няма търпение да се отдели от родителите си и да отлети със самолета в другия край на САЩ.
Семейството на Кейти е причудливо, но не в лошия смисъл – те наистина всички се обичат. Просто момичето е уморено от еуфорията на родителите си от постъпването й в колежа и непрекъснатите им съвети.
Баща й Рик решава да закара Кейти с автомобил до колежа заедно с цялото семейство и кучето. Идеята му е да направят една импровизирана семейна екскурзия. Кейти същевременно тайно се надява, че ще я закарат само до летището, но остава изненадана, когато разбира какво е планирал баща й. По-рано той е върнал самолетния билет и е подготвил дълго семейно пътешествие. В еуфорията си от факта, че това ще е последната такава семейна екскурзия, а жадуваната свобода е на една ръка разстояние, Кейти приема предизвикателството.
Главната героиня от "Моето семейство срещу машините" е приета в колеж за филмово изкуство – нейна голяма мечта. С това тя доказа на всички, които са я смятали за аутсайдер в изкуството и за странно момиче, че всъщност е талантлива и я очакват огромни успехи в киното.
От своя страна баща й Рик организира екскурзията не за друго, а най-вече, за да си даде време да свикне с мисълта, че дъщеря му вече не е малко дете, че вече няма да живеят заедно и ще се чуват и виждат само онлайн чрез мобилните приложения.
Пътешествието на семейството обаче е прекъснато от някакви странни явления. Сякаш целият технологичен свят е полудял. Техниката е еволюирала и се е обединила срещу човечеството с цел да го завладее и управлява.
Семейството на Кейти пък се оказва последната надежда за света. Само те могат да променят хода на неприятните за човечеството събития. Така тяхната импровизирана семейна екскурзия се превръща в истинска борба за оцеляване на цялото човечество. За щастие има два дефектни робота, които застават на страната на семейството. Ще успеят ли всички те заедно да спасят света от нашествието на машините? Предстои да разберем гледайки анимационният филм "Моето семейство срещу машините"(Connected 2020).