Миньоните 2 / Minions: The Rise of Gru (2022)

Миньоните 2 / Minions: The Rise of Gru (2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.3 (100 votes)

Харесвате ли филма?

Пълнометражният компютърно-анимационен филм "Миньоните 2" (Minions: The Rise of Gru 2022) е деветият проект, който разказва историята за формирането на младия и талантлив шегаджия и злодей Гру. Още първият анимационен филм озаглавен "Аз, проклетникът" предизвика вълна от интерес сред зрители от различни възрасти. Миньоните също заслужават своето внимание, защото без тези забавни същества, животът на известния "злодей" Гру не би бил толкова вълнуващ, интересен и забавен.

Сюжетът на анимацията "Миньоните 2" (Minions: The Rise of Gru 2022) се връща назад във времето, когато младият злодей Гру е едва на 12 години. Тогава той се опитва с всички сили да докаже на злодейското жури, че е способен да върши злодеяния и така да стане член на супер злодейска група. За да докаже таланта си пред недоверчивото жури, той открадва техния амулет. Верните миньони са толкова щастливи, че имат такъв прекрасен водач и без колебания започват да помагат във всички зли трикове на малкия Гру. Но въпреки цялата си спонтанност и ефективност, тези малки жълти същества са способни, да се поддадат на чувствителност, на моменти да забравят важни детайли и да създават много повече проблеми, отколкото да помагат на малкия злодей Гру.

Миньоните са създадени, за да служат на всякакви злодеи. Те вярно служат на господаря си. Много злодеи обаче, са отстранени от случайни обстоятелства, когато миньоните им предоставят своята подкрепа. И сега, години по-късно, те се натъкват на талантливото момче и разбират, че са си намерили своя нов предводител. Гру, който е обкръжен от банда от най-големите злодеи в света, наричащи себе си "Злите шест", е причинил неприятности на един от доминиращите злодеи, открадвайки ценен камък. По-големите и хитри престъпници не са очаквали такава ловкост от младия Гру. На тях им е неприятно да осъзнаят, че начинаещият злодей Гру ги превъзхожда. Смятайки за въпрос на чест да накажат самонадеяния младеж, злодейската коалиция решава да залови Гру и неговите помагачи миньоните. Какво още ще се случи във филмът "Миньоните 2" (Minions: The Rise of Gru 2022) ще разберем гледайки тази забавна анимация.