Малки убийства турски сериал

Малки убийства сериал

Оценка на филма

Your rating: None Average: 9 (12 votes)

в Ролите:

Харесвате ли филма?

"Малки убийства" е турски сериал, разказващ за четири бивши приятелки от ученическите години, които отново се срещат след двайсет годишно прекъсване. Те се срещат след дълга раздяла и тази среща ще промени съдбата им.

Легендарните четири момичета от серийния филм "Малки убийства" са били неразделни в ученическите си години. Една от тях е Мерве. Тя е неописуема жена, срещу която никой не може да се противопостави. Тя винаги е била кралицата, от която зависи. Пелин е приятелка с нея от детството, но във всичко тя е отстъпвала на Мерве. Винаги е мечтала да заеме нейното място и й е завиждала. Арзу винаги е била по-отдръпната и мълчалива, но е прекарвала цялото си време само с приятелките си. Оя е най-веселата от всички тях. Тя е много различна от останалите: по-честна, мила и безстрашна.

Случва се така обаче, че приятелството между Оя и останалите три момичета от сериала "Малки убийства" се разпада още преди дипломирането им. В края на тяхното обучение се случва лоша интрига и несполучлива шега, която ще накара Оя да избяга от града , в който живее. Тя е била посрамена от приятелките си, оставяйки я без дрехи, докато се къпе в реката. Освен това я забъркват в любовна интрига с неин преподавател, който се притичва да й помогне. Последствията са пагубни за Оя - приятелят й я изоставя, а тя изпада в депресия от случилото се.

Останали без Оя, животът на трите приятелки изглежда винаги е бил в ред, изпълнен с ярки цветове и нищо не би могло да го помрачи. Те изглеждат така, че всеки би могъл да им завиди. Прическите им винаги са идеални, а роклите им перфектни. На публични места те винаги са щастливи и весели. Но всичко това е лъжа и само красива декорация.

Основния сюжет на телевизионният филм "Малки убийства се развива след 20 години, когато животът отново среща четирите момичета Мерве, Арзу, Пелин и Оя. Срещата им обаче няма да донесе нищо добро. Ще завърши с уреждане на сметки и убийство. По време на вечеря в луксозно имение се случва ужасна трагедия. Един от гостите, разхождайки се из градината, се доближава до стената. По това време, от високо пада стъкло на прозорец и едно от неговите парчета пада точно в шията му. Полицията констатира, че случилото се е инцидент, но наистина ли е така? Само четири "приятелки" знаят истината - Пелин, Арзу, Оя и Мерве. Те обаче не са готови да я направят публично достояние и ще направят всичко възможно, за да скрият случилото се в онази злощастна вечер. Безгрижното небе и усмивки изчезват, когато постепенно започват да се разкриват всички упорити и тъмни тайни.

"Малки убийства" е изключително заплетена, причудлива и интригуваща история за приятелство, омраза, лъжи и предателство, която ви препоръчваме да гледате до неговия последен епизод финал. Всички епизоди се излъчват както на малкия екран, така и онлайн в интернет. Сред участващите актьори са Аслъхан Гюрбюз, Гьокче Бахадър, Баде Ишчил, Тюлин Йозен и др.