Любовта на Силви / Sylvie's Love (2020)

Любовта на Силви / Sylvie's Love 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.6 (5 votes)

Харесвате ли филма?

Действието на филма "Любовта на Силви" (Sylvie's Love 2020) се развива през далечната 1957 година на миналия век в Харлем, известен квартал на Манхатън (Ню Йорк). Сигурно ще ви направи впечатление, че актьорският състав се състои основно от афроамериканци, но в това има логика, тъй като през 1950-те години процентът на афроамериканци в квартала достига – 98,2%. Днес Харлем със сигурност не е същият както през 1950-те. В онези години на мода е грамофонът и грамофонните плочи, с които има връзка главната героиня Силви (Теса Томпсън) .
Историята във филма "Любовта на Силви" е следната. Годината е 1957, мястото е Харлем, където бащата на Силви има магазин за грамофони и грамофонни плочи. Младото красиво момиче мечтае за грандиозна кариера на телевизионна водеща. През лятото тя помага в музикалния магазин на баща си и чака завръщането на своя любим от войната.
Един ден в магазина започва да работи Робърт (Ннамди Асомуга). Млад, красив и много талантлив саксофонист, който свири под ръководството на не по-малко талантлив известен диригент. Когато Робърт започва да работи на половин работен ден в магазина, той веднага намира общ език със Силви. Двамата се сприятеляват, защото винаги имат какво да си кажат. Не след дълго между тези двамата се появява и привличане, което се превръща в истинска силна страст. Но идва краят на лятото, а с него и на отношенията на Силви и Робърт.
С течение на годините телевизионната кариера на Силви достига своя разцвет, докато Робърт трябва да се примири с факта, че популярността на джаза угасва. Двамата се срещат отново след години. Те осъзнават, че въпреки че животът им се е променил много - чувствата им са все така силни както преди. Силви започва да се бори за щастието си, защото то отново е на път да се изплъзне.
"Любовта на Силви" (Sylvie's Love 2020) е американски романтичен филм на режисьора Юджийн Аш. Сценарият на филма и идеята за сюжета също са негово дело. В тази романтична драма ще гледаме актьорския състав от Теса Томпсън, Ннамди Асомуга, Ева Лонгория, Реге-Жан Пейдж, Райън Мишел Бат, Аджа Наоми Кинг и други.