Лоши момчета завинаги / Bad Boys for Life (2020)

Лоши момчета завинаги / Bad Boys for Life 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 5.8 (6 votes)

Харесвате ли филма?

"Лоши момчета завинаги" (Bad Boys for Life 2020) е забавна американска екшън комедия от 2020 година с участието на невероятните холивудски актьори Мартин Лорънс и Уил Смит. Екшънът е продължение на нашумелия филм "Лоши момчета 2" от 2003 година. Режисьори на "Лоши момчета завинаги" са Билал Фалахи Адил ел Арби. Отново ще видим любимите ни главни герои, детективите Майк Лоури и Маркъс Бърнет, които решават отново да се съберат, защото неизвестен започва да убива лица, замесени в един стар случай.

Сега, когато са минали 25 години веселото дуо Мартин Лорънс и Уил Смит се завръща в същото забавно блокбастър амплоа, но този път героите са не само по-забавни, но и непредвидими и дори опасни.
Двамата отдавна вървят по различни пътища в живота, но новият случай събужда ентусиазма им да открият убиеца. Маркъс и Майк обаче се заканват, че това ще е последният случай, който ще разследват заедно.

Маркъс се е превърнал в един доста улегнал семеен мъж при това - под чехъл, а Майк все така продължава с имиджа си на "лошото момче", като постоянно се въвлича в някакви схеми, опасни за живота. И тук идва разминаването в темпераментите на двамата главни герои – Маркъс иска да намали темпото, а Майк обратното и не отстъпва нито на милиметър от позицията си. Така Маркъс остава без избор и е принуден да се върне в играта, за да помогне на своя стар приятел и партньор в последната им мисия.

А случаят в "Лоши момчета завинаги" е следният: С помощта на своя син Армандо Армаса, Изабел с прякор "Вещицата", осъдена преди години за престъпление, успява да избяга от затвор със строг режим в Мексико. Тя и синът й са решени на всяка цена да отмъстят за смъртта на своя съпруг и баща. Двамата започват лов на хора, които преди 24 години са помогнали за разбиването на въпросната организирана престъпна група. В черния списък на Изабела е и името на полицейският детектив Майк Лоури, който тогава е бил агент под прикритие и е допринесъл значително за ареста на Изабела.

Ще се справят ли Майк и Маркъс със сложната мисия този път, предстои да разберем гледайки филма "Лоши момчета завинаги".