Лоши майки / Bad Moms (2016)

Лоши майки / Bad Moms 2016

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.5 (108 votes)

Харесвате ли филма?

Има много подобни филми, но такава история, като тази в "Лоши майки / Bad Moms" едва ли сте виждали досега. Тя е поднесена по уникален начин и със сигурност ще изненада мнозина от вас. Най-вероятно този филм ще остане неразбран от по-голямата част на мъжката аудитория, защото само една жена знае какво е да си майка, служител, съпруга и домакиня в едно. Само тя знае какво е да поддържаш една къща, да се стараеш да даваш максимално внимание и грижи на любимите си деца и същевременно да ходиш на работа, където от теб очакват да си перфектният служител. Но всичко това съвсем не означава, че филмът "Лоши майки" е предназначен само за женска аудитория. Филмът е забавен и разкрива много истини от живота.
Ейми Мичъл (Мила Кунис) е перфектната съвременна жена. Тя е млада, красива, умна и винаги успява да съчетае различни задачи и сфери в живота. Тя е прекрасна майка, идеална съпруга, успешна бизнес дама и стриктна домакиня. Но за съжаление цялото това жонглиране от задачи и задължения в един момент се натрупват и докарват Ейми до изключително напрегнати моменти и пълен блокаж. Така започват честите закъснения на работа, вместо домашно сготвена вечеря на масата се появява претоплена в микровълновата печка храна от ресторанта. Детегледачката прекарва повече време с децата й, в сравнения с нея. На всичкото отгоре младата жена започва да се дразни на майките на съучениците на децата й, които за неин ужас успяват да бъдат почти перфектни.
Един ден Ейми просто откача и решава да зареже всичко, за да се отдаде на заслужена почивка. Събира още няколко себеподобни млади жени и се втурва да купонясва, както отдавна не го е правила. Барове, музика и луди танци – всичко, което може да накара един човек да се отпусне и тялом и духом. Но до какво ще доведе новият стил на живот на идеалната допреди няколко дни Ейми? Ще си докара проблеми или обратното – решения на натрупаните проблеми? Предстои да разберем от филмът "Лоши майки / Bad Moms" (2016).