Ловци на духове 3 / Ghostbusters (2016)

Ловци на духове 3 / Ghostbusters (2016)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.5 (35 votes)

Харесвате ли филма?

"Ловци на духове 3 (Ghostbusters 2016) е новото презареждане на комедийно-фантастичната поредица на режисьора Пол Фейг.
Преди тридесет години група мъжаги – ловци на духове спасиха Ню Йорк от нашествието на призраците. Днес градът отново е изправен пред невидимата за човешкото око опасност. Този път в предизвикателството се хвърлят четири храбри жени, посветили целия си живот на изследвания и изучаване на паранормални явления.
Аби Йейтс се обединява с Ерин Джилбърт – най-добрия специалист по квантова физика. Заедно те събират отбор от нови ловци на духове. В екипа си те приемат супер инженера Джилиан Холцман, служителката на нюйоркското метро Пати Толън, която познава Ню Йорк като десетте пръста на двете си ръце и красивия секретар Кевин. Заедно групата се хвърля в люта борба с нечистите сили, застрашаваща целия мегаполис. За да спасят не само града, но и целия свят от мистериозното зло и мощния демон, който може да се вселява в човека, ловците изобретяват редица устройства за борба с паранормалното. При това във вражеския лагер някой е създал устройства, които усилват паранормалните явления.
Както и в първия филм през 1984 година "Ловци на духове", действието на новата версия се развива отново в Ню Йорк. Филмът "Ловци на духове 3" от 2016г обаче, основно е сниман в Бостън (щата Масачузетс) и неговите покрайнини, но най-много в китайския квартал Истън. Също така и на старата военна база "Southfield", а за комбинираните снимки една от улиците е преобразена в типична нюйоркска улица. Централен обект на снимките е една двуетажна сграда, която прилича на бизнес-център.
В главните роли ще видим Мелиса Маккарти, Кристен Уиг, Кейт Маккинън, Лесли Джоунс и Крис Хемсуърт в ролята на красавеца Кевин. Този филм е третият проект на актрисата Кристен Уиг с режисьора Пол Фейг. Интересен е фактът, че създаването на "Ловци на духове 3" се проточило цели 15 години, докато режисьорът Фейг не взел нещата в своите ръце. Така филмът става реалност.