Лигата на справедливостта / Justice League (2017)

Лигата на справедливостта / Justice League (2017)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.9 (88 votes)

Харесвате ли филма?

След сраженията на Брус Уейн със Супермен става ясно, че човечеството все още има шанс за спасение, та нали извънземният защитник беше готов да умре в името на хората на Земята. Батман се решава на отчаяно действие и събира отбор от супер герои. Те ще убиват себеподобни, понечили на съдбата на човечеството. Жената-чудо или както още я наричат Даяна Принс е сред първите, които попълват редиците на доброволците. Така се появява "Лигата на справедливостта". По-късно се присъединяват и Аквамен, Светкавицата и Киборг.
Така вдъхновени от саможертвата на Супермен и с огромна вяра и надежда, че могат да бранят човечеството от злосторниците, които жадуват кръв, война и искат да му навредят, супер героите се вдигат на борба със злото. Даяна Принс, Батман, Аквамен, Светкавицата и Киборг сформират як екип, като ще се опитат да предотвратят надвисналата наскоро опасност над Земята и човечеството. Извънземната заплаха е пробудена, поради което е необходима намесата на много силни герои.
Екипът от супер хора бди над спокойствието на земляните. И в последствие се разбира, че не е било напразно. Батман сякаш е предвидил бъдещите събития и новите трудности. Все пак на Земята отдавна съществува вселенското зло, което е чакало своя момент за да нанесе решаващ удар.
На супер героите предстои да преминат през сериозна проверка, от чиито резултати зависи бъдещето на цивилизацията. Първата трудност за героите става тяхното обединяване и стиковане за работа в един екип – не всички от тях се разбират един с друг, което доста усложнява общото дело. Нещата са толкова сериозни, че Брус започва да се съмнява, дали решението което е взел е правилно. В един момент дори си спомня думите на Супс, който му беше казал, че супер героите не могат да си сътрудничат. Но вече няма друг избор и членовете на "Лигата на справедливостта" ще трябва да се обединят в една обща мисия. Ще успеят ли да спасят човечеството? Предстои да разберем гледайки супер филма "Лигата на справедливостта".