Лешояда

Лешояда

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.2 (36 votes)

Харесвате ли филма?

В пленителния и модерен като сценични ефекти и сюжетна линия филм "Лешояда" основен акцент е американската мечта. Тя обаче е представена по един нов, различен начин, който ще ви накара да се замислите над много въпроси.
В центъра на историята е поставен Лу Блум. Той е млад журналист, който дава всичко от себе и нещо повече – готов е даде абсолютно всичко, за да се стигне максимално бързо на върха на своята кариера. Лу е амбициозен репортер, който решава да покаже другата страна на света - пошъл, пълен със зло и лишен от всякакви ценности. Така материалът на младия журналист се пълни с измами, следи към престъпления и цялата мръсотия от нощния живот на Лос Анджелис.
До къде точно е готов да стигне Лу? Ще успее ли наистина да преодолее всеки свой вътрешен глас или страх от реалността, за която пише и снима своите материали? Колко струва едно повишение и колко ценна за света е добротата? Всички тези въпроси се появяват като основни фокуси в историята на филма "Лешояда". Филмът ви предлага наистина много напрежение, екшън, динамика и смесени трилър елементи.