Ледена епоха 6: Приключенията на Дивия Бък (2022)

Ледена епоха 6: Приключенията на Дивия Бък (2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.3 (143 votes)

Харесвате ли филма?

Анимацията "Ледена епоха 6: Приключенията на Дивия Бък" (2022) принадлежи към световноизвестния франчайз на "Ледена епоха", чиито първи филм е създаден през 2002 г. Заедно с продължението на този завладяващ анимационен филм, зрителите отново ще се озоват в праисторически времена, където главните герои живеят при минусови температури. Отново ще видим забавните лудории на очарователните и емблематични персонажи, които постоянно търсят тръпки и нови приключения.

Сюжетът на анимационния филм "Ледена епоха 6: Приключенията на Дивия Бък" (2022) се върти около братята опосуми Краш и Еди и смелата невестулка Дивия Бък. Шегаджиите Краш и Еди мечтаят за по-голяма независимост и глътка свобода, която тяхната свръх защитничка и по-голяма сестра Ели, никога не им е позволява да имат. В опит да се дистанцират от нея, братята решават да намерят свой собствен дом, но се оказват в повече приключения, отколкото са очаквали. Вместо дом те намират странно убежище, което се оказва капан в "Изгубения свят" – огромна подземна пещера под леда, обитавана от динозаври. За щастие, Краш и Еди са спасени от своя приятел Дивия Бък. Припомняме че Бък е едноока невестулка, която обича опасните приключения.

В резултат на това Краш и Еди се обединяват с Дивия Бък и всички заедно отиват в дълбините на "Изгубения свят", за да го спасят от нашествието на динозаврите. Бък възнамерява да разкаже на новите си спътници десетки истории, които са му се случили през последните години от живота му в този ужасен свят на динозаврите. Тримата приятели ги очакват нови приключения, невероятни събития и незабравими срещи. Те ще изследват света под земната кора, който е обитаван не само от динозаври, но и от всякакви същества от праисторическата епоха. Този изгубен свят Дивия Бък нарича най-опасното място на планетата, пълно със злодеи. Ще успеят ли Краш, Еди и Бък да се преборят с тях и дали ще оцелеят в опасностите на този свят, ще разберем гледайки "Ледена епоха 6: Приключенията на Дивия Бък".