Къщата на любовта 2 / The Kissing Booth 2 (2020)

Къщата на любовта 2 / The Kissing Booth 2 (2020)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 6.7 (23 votes)

Харесвате ли филма?

Къщата на любовта 2 (The Kissing Booth 2 2020) е американски романтичен филм от 2020 година на режисьора Винс Марчело, по сценарий на Марчело и Джей Арнолд. Филмът е продължение на романтичната история от 2018 година "Къщата на любовта".

Всичко започва с това, че двама приятели - Ел (Джоуи Кинг) и Ли (Джоел Кортни) се познават от пелените и са като брат и сестра. Те са родени в един и същи ден - 7 юни и по едно и същото време - 1:47 в Лос Анджелис, Калифорния. Тъй като майките им са най-добри приятелки, момичето Ел и момчето Ли израстват заедно, а сега и учат в един колеж. Но един ден майката на Ел умира, а момичето се старае да преживее достойно загубата. Но така или иначе животът на Ел продължава, Ли все така остава неин най-добър приятел, а брат му Ноа (Джейкъб Елорди) изведнъж започва да привлича момичето. Ноа е вятърничав и дързък по-голям брат на разумния Ли. Красавецът е разбил сърцата на много момичета.

Един ден Ел решава да участва в благотворителен есенен базар Kissing Booth. След това животът на момичето се променя коренно. Двамата с Ноа се влюбват и връзката им се превръща в едно от най-важните събития в живота на Ел.

В продължението на тази романтична тийнейджърска история "Къщата на любовта 2", ставаме свидетели на силната любов между Ел и Ноа. Двамата прекарват заедно цялата лятна ваканция и не се разделят нито за миг. Това е най-романтичното и красиво лято за Ел. Но след това Ноа заминава да следва в Харвард и отношенията им преминават в дистанционен режим. Въпреки, че двамата са в постоянен контакт онлайн, чаровната Ел се страхува да не загуби любовта си. Тя прекрасно знае, че в Харвард има много красиви и умни студентки. Един ден Ел разбира, че Ноа се е сприятелил с красивата Клоу Уинтроп. Ноа уверява любимата си, че я обича все така силно и дори я убеждава да кандидатства в Харвард, за да бъдат отново заедно физически. Така тя изпраща документите си в университета и е приета. Тук обаче започва най-интересното, защото междувременно тя и Ли искат да повторят благотворителния базар Kissing Booth. Ел планира да покани за водещ новия ученик, красавеца Марко, когото харесват всички момичета, а и самата тя. Като за капак той се оказва не безразличен към Ел, която за пореден път започва да се оплита в чувствата си и да се съмнява в решенията си.