Круиз в джунглата / Jungle Cruise (2021)

Круиз в джунглата / Jungle Cruise 2021

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.2 (150 votes)

Харесвате ли филма?

Действието на филма "Круиз в джунглата" (Jungle Cruise 2021) се развива в началото на ХХ век. Сюжетът се върти около младата изследователка Лили Хоутън, която е непримирим търсач на древни истини и артефакти. Един ден тя решава да замине на експедиция в дивите джунгли на Амазония, където според една стара легенда расте Дървото на живота. Според легендите на индианците в Южна Америка дървото има целителни свойства. За да стигне до Амазония Лили взима със себе си нейния брат Макгрегър Хоутън. За целта те наемат Франк – капитан на речен кораб, който извършва круизни маршрути и познава река Амазонка по-добре от всеки друг.

Така Лили заедно с брат си и капитана тръгват от Лондон до Южна Америка. През цялото пътешествие обаче на тримата ще се налага да се сражават с диви животни и конкурираща немска експедиция. Още с отплаването събитията започват да се развиват изключително динамично. От самото начало между всички членове на експедицията възникват разногласия и те не могат да се споразумеят. Франк е добър капитан и водач, но има един голям минус - за съжаление, той се грижи само за парите си и любимата котка.

През цялото време тримата главни герои на филма "Круиз в джунглата" (Jungle Cruise 2021) се озовават в напрегнати ситуации, правят грешки и попадат в капани. Освен това постоянно се състезават с конкурентната немска експедиция. Членовете на тази експедиция се опитват по всякакъв възможен начин да попречат на Лили да постигне успех, защото искат да са първите, които ще се сдобият с вълшебното дърво. Към всичко това срещу всички пътешественици постоянно се изправя флората и фауната, която по всякакъв начин защитава чудото на природата. Така пътешествието на Лили и нейните хора става още по-сложно и непредсказуемо. Към края на мисията на младата изследователка се появява злодей, който излиза от джунглата. Така Лили се убеждава, че легендата всъщност е истина. Ще успее ли да намери Дървото на живота и да се върне жива в Лондон? Предстои да разберем гледайки филма "Круиз в джунглата" (Jungle Cruise 2021).