Критична точка

Критична точка

Оценка на филма

Your rating: None Average: 6.8 (28 votes)

Харесвате ли филма?

"Критична точка" е изпълнен с много адреналин и екстремни каскади филм, който определено ще ви хареса, особено ако предпочитате динамичните екшън филми.
Главният герой е младият агент Джони Юта, чиято кариера във ФБР е в самото начало. Той е почитател на екстремните спортове и е известен с липсата си на страх при изпълнението им. Неговата задача е да се внедри в екип от млади търсачи на екстремни приключения, които извършват серия от обири. Юта успява да се сприятели с техният водач Боуди и успява да се внедри в групата. Нещата обаче са на път да се объркат, тъй като младият агент се сближава твърде много с тях. Той се включва в почти всички техни екстремни и безрасъдни приключения, опитвайки се да преминат границите на възможното и да изпълнят осем почти невъзможни изпитания.
В "Критична точка" ще видим най-дръзките екстремни каскади, заснети до сега в киното, изпълнени от най-добрите спортисти в света. Сред тези каскади са сърфиране по огромни вълни, скокове с екипировка тип летяща катерица, каране на сноуборд през стръмни скали, високоскоростни скокове с мотори, свободно скално катерене и др.
Действието се развива в различни краища на света и бъдете сигурни, че адреналинът в този филм е на макс. Филмът е римейк на друг популярен филм – "Точка на пречупване" с участието на Патрик Суейзи и Киану Рийвс, за това, ако "Критична точка" ви допада, то задължително гледайте и него.