Кретените завинаги / Jackass Forever (2022)

Кретените завинаги / Jackass Forever (2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.9 (15 votes)

Харесвате ли филма?

Забавното щуро комедийно шоу "Jackass" се завръща с новият си филм "Кретените завинаги" (Jackass Forever 2022). От създаването на първият епизод на риалити сериала "Jackass" до наши дни, разходите за лечение на нараняванията на членовете на актьорския състав на шоуто, в следствие на безумните и високо рискови изпълнения, са над $24,26 млн. През 2020 г. Джони Ноксвил претърпя травма, която струваше на застрахователите около $2,5 милиона. Между другото, именно Ноксвил стана рекордьор по плащане на медицински сметки. Той е платил за лечение на травми вследствие на безумните си каскади над $8,66 млн., докато другият актьор Ехрен Макгихи лекува наранявания на стойност $7,38 млн. Нараняванията на Стив-О бяха оценени на $5,82 млн., а на Дейв Ингланд - на $1,65 млн.

През 2000 г., когато се излъчват за първи път епизодите на телевизионния сериал Jackass, рекорден брой хора желаят да видят техните безразсъдни преживявания. За Джони Ноксвил, който е създателят на проекта, телевизионният успех не бе достатъчен. След третият си сезон, шоуто преустановява излъчването си по MTV и разширява формата създавайки филмова поредица. Отначало идеята да се пренесе шоуто на големия екран е изглеждала доста налудничава. Въпреки това първият филм "Jackass: Кретените", който излезе през 2002г, се радва на значителен зрителски успех.

През 2011 г. Райън Дън трагично загива заедно с друг член на екипа на филма - Закари Хартуел. Това имаше тежко въздействие върху целия екип на Jackass, особено върху най-добрия приятел и дългогодишен партньор на Райън - Бам Марджера. Също така имаше разцепление в екипа, когато Бам Марджера е уволнен от проекта. Той твърди, че Джони Ноксвил, Джеф Тремейн и Спайк Джоунз са го принудили да подпише споразумение за трезвост.

"Кретените завинаги" Jackass Forever (2022) е филм съставен от екстремни каскади, необикновени шеги и безумни експерименти. Скандален, саркастичен, груб и абсолютно див, екипът на Джони Ноксвил отново е готов да шокира зрителите, като този път ще изненада с още по-безразсъдни и опасни каскади.