Колите 3 / Cars 3 (2017)

Колите 3 / Cars 3 (2017)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.5 (120 votes)

Харесвате ли филма?

Колоритният филм "Колите 3" (Cars 3) продължава да разказва за невероятните приключения на главният герой – автомобилът Маккуин Светкавицата. И този път приключенията му ще са повече от невероятни. Както е известно, той неведнъж е участвал в различни състезания и е печелил много от тях. Всичките си победи той винаги е споделял с приятелите си, а Маккуин има много такива. Негова голяма приятелка е Сали - синьо Порше от 2002 година. Верен другар му е и Док Хъдсън, който също не се предава лесно и отстоява позициите си.
В анимацията "Колите-3" Маккуин Светкавицата на всички турнири продължава да показва най-добри резултати, но победите му се дават не толкова лесно, а конкуренцията става все по-свирепа. Главният герой ще преживее нови приключения, ще срещне нови приятели и ще осъзнае, че не само скоростта и мощността на двигателя правят състезателя шампион.
В "Колите 3" от 2017г. главният герой се изправя срещу може би най-голямото си предизвикателство. Новото поколение коли, които могат да развиват безумна скорост, притискат Маккуин Светкавицата и постепенно завземат спорта. Случва се и нещо, което точно в онзи ден Маккуин не е очаквал. Главният герой преживява тежка катастрофа, след която самият той вече не е същият и животът му става друг. За да се върне в спорта и отново да участва в любимите си състезания, той ще трябва да събере всичките си сили и да докаже на целия свят, че още нищо не е приключило, че всъщност всичко зависи само и единствено от самия него. На помощ му се притичва младата спортна кола Круз Рамирез. Тя е луксозна, надъхана и работи като техник на състезателни автомобили. Круз има свой план как да върне на Маккуин шампионската титла и славата на победител. Същевременно Светкавицата не забравя и завета на своя мъдър учител и другар Док Хъдсън, който преди години му е дал ценен съвет как да се справя с неочаквани и рискови завои, както и обрати в живота. Ще успее ли Маккуин да се справи с новите предизвикателства? Предстои да разберем от анимацията от 2017г "Колите 3 / Cars 3".