Кварталът на богатите

Кварталът на богатите

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.2 (47 votes)

Харесвате ли филма?

Обичате ли тийн американски филми? А турски сериали? Ако си мислите, че няма как да намерите подходящия сериал, имайки на предвид, че отговаряте положително и на двата въпроса, лъжете се, приятели. Представяме ви сериалът "Кварталът на богатите" (Medcezir) – един турски филм с изцяло американски замисъл. Навярно повечето от вас вече се усетиха по заглавието за какво ще става въпрос. Да, точно така! Става въпрос за турската адаптация на популярния от преди няколко години американски сериен филм "Ориндж Каунти" (Кварталът на богатите). Както добре си спомняте, той пресъздаваше историята на едно изгубено в свят на престъпления и бедност момче, чиито живот само за един ден коренно ще се промени. Ами какво да ви кажем – в турската версия нещата са съвсем същите,но пресъздадени по много впечатляващ начин.
Яман произлиза от бедно и проблемно семейство, а средата, в която израства е по-скоро криминогенна, отколкото образователна и подходяща за един тийнейджър. Това обаче не превръща момчето нито в престъпник, нито в лош човек. Напротив – той е умен и добронамерен, а освен това и симпатичен и прозорлив. Всички тези положителни качества в Яман ги вижда и назначеният му обществен защитник – богатият, но винаги готов да даде от себе си в името на справедливостта адвокат Селим Серез. Двамата с жена си решават да приютят Яман, защото майка му попада в затвора, а за баща му няма надежда да се върне, за да се грижи за момчето. Предполагаме всичко нататък ви е повече от ясно: Яман ще се влюби в съседското богато и красиво момиче и така една нова ера за него започва като гръм от ясно небе... За хубаво или за лошо!
Гледайте турската версия на известния в цялата Америка, а и в Европа тийн сериал "Кварталът на богатите" до самия финал - няма да съжалявате, а много ще се забавлявате.