Как се запознах с баща ви / How I Met Your Father (2022)

Как се запознах с баща ви / How I Met Your Father (2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 9.2 (5 votes)

Харесвате ли филма?

"Как се запознах с баща ви" (How I Met Your Fatherе 2022) е сериен филм основаващ се на успешния ситком "Как се запознах с майка ви" (How i met your mother). Неговата премиера беше през 2005 г. и продължи девет сезона. Сериалът, който се излъчи и в България с бг аудио, спечели колекция от шест награди Еми, награда "Изборът на тийнейджърите", както и наградите "Изборът на публиката" и "Изборът на критиците". Сериалът дори беше номиниран за две номинации за Златен глобус, въпреки че не получи нито една.

Историята там беше водена от името на главния герой на име Тед Мосби, който разказва на децата си за запознанството си с майка им. Тед разказва тази история през 2030 г., а събитията съответно се развиват през 2000-та година в Ню Йорк. Сериалът се отличаваше с много оригинална, напълно нелинейна конструкция, имаше много ретроспективни епизоди, както и такива развиващи се в бъдещето.

Историята започва с това, че Тед разказва на децата си тийнейджъри, за това как се е запознал с майка им. Разбира се, историята се превръща в история за младостта му, а това е свързано и историите за двамата му приятели. Тед описва на децата си всички свои мотиви, довели го до идеята, че истинската любов трябва да се търси усърдно, без да се пести нито време, нито усилия. В същото време той им разказва всички тези забавни истории с подробности, както за себе си, така и за приятелите си.

Като се има предвид невероятния успех, който имаше този забавен сериал, неговите създатели Бейз и Крейг решиха да направят подобен, но от друга гледна точка - женската. И въпреки че в новият сериал от 2022г "Как се запознах с баща ви" (How I Met Your Fatherе) не участват старите герои, духът на сериала със сигурност е непроменен. Зрителите ще се потопят в света на женските грижи и мисли за необходимостта от създаване на семейство.

С какво трябва да се сблъскат жените в процеса на намиране на истинската любов и надежден партньор в живота, можете да разберете, като проследите всички епизоди до самия финал и последен епизод на сериала "Как се запознах с баща ви" (How I Met Your Fatherе).