Истинска кръв

Истинска кръв

Оценка на филма

Your rating: None Average: 9 (64 votes)

Харесвате ли филма?

Режисирания от Алън Бол американски сериал "Истинска кръв" разказва за вампирите и хората, за тяхното съжителство, за отношенията и чувствата им.
Японско откритие на учени разкрива тайната на синтетичната кръв, която прави вампирите миролюбиви същества предвещаващи добър съвместен живот с хората.
Въпреки добронамерените вампири, все още хората се страхуват от мисълта, че са заобиколени от същества, които спят в ковчези.
Сериала "Истинска кръв" разказва и за местно момиче на име Суки Стакхаус (Ана Пакуин), която работи като сервитьорка. По време на интеграцията на вампирите Суки узнава за невероятната дарба да чува мислите на другите. Тя се запознава и с Бил Комптън (Стивън Мойър), който е вампир, но твърде чаровен и изкушението е голямо. Дали ще устои на съблазънта си и дали ще е все така толерантна, както до момента.
Различните сезони на "Истинска кръв" обещават различни развои на събитията – феите, вампирите, хората, границата на реалното и нереалното. Плашещата или не дотам страшна смърт, опасенията на една раса от изчезване и хиляди други неща ще предложи "Истинска кръв" на зрителите.
Любовния триъгълник между Съки, Бил и Ерик е един от запомнящите се и задържащи интереса на зрителя мигове. На моменти Суки избира единна, зарязва другия, но това не е края.
Историята се върти около един омагьосан кръг и как ли ще завърши всичко след толкова много фантастични и непознати за хората неща.
"Истинска кръв" ще събуди интереса и ще затаи дъха на зрителите обичащи непредсказуемите и магически герои и събития.